Beşiktaş'ta sürpriz hamle! Josef'in yerine o isim

Josef De Souza
Josef De Souza

Beşiktaş'ta Avusturya kampında talihsiz bir sakatlık geçiren Josef de Souza'nın yerine takviye yapılması kararı verildi. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Valerien Ismael'in transfer istemesi sonucu şu anda boşta olan Tolga Ciğerci'ye yöneldi.

Josef'in Avusturya kampında sakatlanması Beşiktaş'ta moralleri bozdu.

  • 5 Ağustos'ta başlayacak Süper Lig'in ilk 6 haftasında görev alamayacak olan Brezilyalı yıldızın yerine Transfer yapılıp yapılmama kararı ise Beşiktaş'ın İspanya kampında verilecek.


Eldeki 5 futbolcu şu an için yeterli görülüyor. Bu isimlerden İspanya etabında verim alınması ve sakatlık yaşanmaması halinde orta sahaya transfer düşük ihtimal. Sportif direktör Ceyhun Kazancı ile İsmael'in yapacakları değerlendirme sonrası durum netlik kazanacak.

  • Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş orta sahayı yedekleyebilecek bir alternatif harekâtı yaparsa, henüz hiçbir kulüple sözleşme imzalamayan 30 yaşındaki Tolga Ciğerci ile görüşecek.

Şubat 2021'de Fenerbahçe'den Başakşehir'e gelen Tolga, 1.5 sezonda Başakşehir formasını 47 maçta giydi, 2 gol atıp 1 de asist yaptı.