Beşiktaş'ta teknik direktörlük için 2 isim

Beşiktaş
Beşiktaş

Beşiktaş, Şenol Güneş’in istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başladı. Siyah beyazlılarda iki isim gündeme geldi. İşte o isimler...

Şenol Güneş’in istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş’ta, Slaven Bilic ve Rıza Çalımbay'ın isimlerinin ön plana çıktığı iddia edildi.

Yöneticiler, kararını Çebi'ye iletti

Aralık ayında yapılması kararlaştırılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’na dek görevde kalacak olan siyah beyazlı yöneticiler, yeni teknik direktörün kim olması gerektiği yönündeki düşüncelerini başkan Ahmet Nur Çebi’ye ilettiler.

İki farklı görüş var

İki farklı görüşün öne çıktığı yönetim kurulunda bazı üyeler Slaven Bilic’i tercih ederken, bir bölümü Rıza Çalımbay’ı istedi.

Yöneticilerin orta noktada buluştuğu tek konu; geçici olarak takımın başına getirilen Burak Yılmaz’ın olası bir olumsuz sonuçta taraftarlardan büyük tepki görecek olması.

Çebi, oylama yapacak

Yönetici arkadaşlarının görüşlerini dinleyen başkan Çebi, yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında oylama yapılması kararını aldı.

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin yeni teknik direktörün kim olması gerektiği konusunda futbolcuların da görüşlerine başvuracağı öğrenildi.