Ersin Destanoğlu'na yeni sözleşme

Soldan sağa: Emre Kocadağ, Ersin Destanoğlu, Ceyhun Kazancı
Soldan sağa: Emre Kocadağ, Ersin Destanoğlu, Ceyhun Kazancı

Beşiktaş, altyapıdan yetişen kalecisi Ersin Destanoğlu ile yeni sözleşme imzaladı.

Beşiktaş'ın tartışılan ismi Ersin Destanoğlu, kulübüyle yeni sözleşme imzaladı. Kontrat süresini belirtmeyen siyah beyazlı ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • Kulübümüz; Futbol Akademimizden yetişen, 2019-20 sezonundan bu yana Futbol A Takımımızın kalesini koruyan ve bu süre zarfında Beşiktaşımızın kazandığı Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan genç kalecimiz Ersin Destanoğlu ile yeni sözleşme imzaladı.
  • Asbaşkanımız Emre Kocadağ ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya geldikleri Ersin Destanoğlu’na yeni dönemde şanlı formamızla başarılar dilediler.

Ersin Destanoğlu tartışılıyor

Beşiktaş'ın 21 yaşındaki kalecisi Ersin Destanoğlu, sezonun en çok tartışılan isimlerinden biri. Süper Lig'de kalesine en az isabetli şut çektiren takım olan Beşiktaş, bu şutların gol olma oranında ise en kötü istatistiğe sahip takımlardan biri.

  • Süper Lig’de geride kalan 7 haftalık periyotta rakip takımlar Beşiktaş kalesine 53 şut girişiminde bulunurken, bunların 15’inde isabet sağlandı ve 10’u golle sonuçlandı. Beşiktaş’ın maçlarında isabetli şutların gol olma oranı ise yüzde 67 ile dikkati çekti.