Beşiktaş'tan Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer çalımı

Beşiktaş, Borini'yi kadroya katmaya yakın
Beşiktaş, Borini'yi kadroya katmaya yakın

Süper Lig'in 22. haftasında Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak lider Galatasaray'ın 12 puan gerisine düşen Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Son olarak Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic'i kadrosuna katan siyah beyazlılar, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Fabio Borini için devreye girdi.

Karagümrük beraberliğiyle zirvenin 12 puan gerisine düşen Beşiktaş, yapılacak transferlerle toparlanmayı hedefliyor.

Aboubakar
Aboubakar

Manchester United'a giden Weghorst'un yerini eski futbolcusu Aboubakar'ı alarak dolduran siyah beyazlılar, orta sahadaki eksikliği ise Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic ile kapattı. Takviye yapılacak sıradaki mevki ise sol kanat.

Şenol Güneş'in talepleri doğrultusunda transfer sürecini yöneten siyah beyazlı idareciler, son olarak Karagümrük'ten Fabio Borini'yi listesine ekledi.

Fenerbahçe ve Galatasaray da istiyor

Beşiktaş; Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de masada olduğu İtalyan yıldız için Karagümrük ile görüşmelere başladı. Siyah beyazlıların bu transfer için 1 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

En iyi sezonunu geçiriyor

31 yaşındaki futbolcu, kariyerinin en iyi sezonunu şu an Karagümrük ile geçiriyor.

Fabio Borini
Fabio Borini

İstanbul ekibiyle Süper Lig'de bu sezon 19 maça çıkan Borini, 12 gol - 8 asistlik katkı yaptı.

Beşiktaş, fiyatı düşürmeye çalışıyor

Karagümrük, Sabah'ın haberine göre Borini için sözleşmesinde yer alan serbest kalma maddesi 2,5 milyon euro istiyor. Beşiktaş ise transferi 1 - 1,5 milyon euro seviyesinde bitirmeyi planlıyor. İki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.