Beşiktaş'tan Galatasaray'a 'Çuf Çuf' göndermesi

Galatasaray, karşılaşma öncesi seremoni için yerini alıyor...
Galatasaray, karşılaşma öncesi seremoni için yerini alıyor...

Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova'ya 2-0 mağlup olan ve gruptan çıkma ümitlerini Rusya'da bırakan Galatasaray'a Beşiktaş'tan manidar bir gönderme geldi. Vodafone Park Stadı'nda maç öncesi 'Çuf Çuf' şarkısı çalındı ve sarı kırmızılı taraftarlara Rusya'da alınan mağlubiyet hatırlatıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park Stadı'nda konuk ettiği Galatasaray'a flaş bir göndermede bulundu. Dolmabahçe'ye Çarşamba günü Lokomotiv Moskova'ya 2-0 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray'a karşı 'Çuf Çuf' şarkısı çalındı.

Lokomotiv Moskova'yı andıran 'Çuf Çuf' şarkısının ardından Galatasaraylı taraftarlar, sosyal medyadan Beşiktaş'a büyük tepki gösterdi.

Sarı kırmızılı taraftarlar Vodafone Park'ta takımı yalnız bırakmadı.
Sarı kırmızılı taraftarlar Vodafone Park'ta takımı yalnız bırakmadı.

NE OLMUŞTU?

MAÇ SONUNDA 'KINA GECESİ' GÖNDERMESİ

Zirve yarışı adına hayati bir önem taşıyan Galatasaray derbisinden 1-0'lık skorla galip ayrılan Beşiktaş, maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Futbolcuların taraftarla karşılıklı olarak tezahürat yaptığı sıralarda Vodafone Park'ta imalı bir şarkı açıldı.

Alınan galibiyetin ardından kına gecelerinde çalınan "Yüksek Yüksek Tepelere" türküsü açıldı. Tüm stat bir süre türküyü söylemeye devam etti.