Beşiktaş'tan Harun için Bursa'ya dev teklif

Beşiktaş'tan Harun için Bursa'ya dev teklif
Beşiktaş'tan Harun için Bursa'ya dev teklif

Beşiktaş, Bursaspor'un deneyimli eldiveni Harun Tekin'i bonservis ödemeden renklerine bağlamak istiyor. Siyah-beyazlı kulüp Harun için Bursaspor'a önemli takas önerilerinde bulundu. İşte Beşiktaş'ın Harun için gözden çıkardığı o isimler...

Fabri'nin Fulham'a transfer olmasının ardından Beşiktaş kaleci arayışlarına hız verdi. Siyah-beyazlı kulübün gündemindeki ilk isimse Bursaspor'un deneyimli file bekçisi Harun Tekin... Skorer'in haberine göre; Beşiktaş, 2020'ye kadar Bursaspor ile mukavelesi bulunan Harun'u bonservis bedeli ödemeden transfer etmenin planlarını yapıyor. Siyah-beyazlılar bu doğrultuda Bursaspor’a Harun transferinde üç futbolcuyu takas olarak kullanmak istediklerini iletecek.

İşte o isimler:

Beşiktaş, Harun için takas yöntemini düşünüyor.
Beşiktaş, Harun için takas yöntemini düşünüyor.

Beşiktaş'ın Harun Tekin'e karşılık Bursaspor'a önereceği futbolcular ise Vagner Love, Mustafa Pektemek, Orkan Çınar, Oğuzhan Aydoğan, Mertcan Açıkgöz ve Utku Yuvakuran.

Alternatifler değerlendiriliyor

Beşiktaş'a transfer olması halinde birinci kaleci olmasına kesin gözüyle bakılan Harun bu nedenle siyah-beyazlı kulübe transfer olmaya sıcak bakıyor. Beşiktaş Harun transferinin olumsuz sonuçlanma ihtimaline karşın yabancı alternatifler üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

Harun Tekin kimdir?

17 Hairan 1989 doğumlu Harun Tekin futbola Menemen Belediyesi altyapısında başladı. 2007'de Güngören Belediye'ye transfer olan Harun Tekin 2010'da Bursaspor'a imza attı.

Yeşil-beyazlı forma altında 149 maça çıktı. A Milli Takım formasını 2 kez terleten Harun Tekin'in kulübüyle 30 Haziran 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.