Beşiktaş'tan Kaan Ayhan için yeni teklif

Kaan Ayhan
Kaan Ayhan

Spor Toto Süper Lig'de ilk maçında Kayserispor'u 1-0 yenen Beşiktaş'ta savunma eksikleri göze çarparken transferde gündem savunmaya döndü. Savuma hattına bir transfer yapacak olan siyah-beyazlılar, Sassuolo'da oynayan Kaan Ayhan'ı takıma kazandırmakta kararlı.

Gözünü savunma transferine çeviren Beşiktaş'ta ilk hedef Kaan Ayhan. Siyah-beyazlıların transfer listesinin ilk sırasındaki olan milli futbolcu için Başkan Ahmet Nur Çebi menajer Ersin Akkan'la görüştü.

Kaan için Trabzon da devrede

Oyuncunun menajerinin, Trabzonspor'un yaptığı son teklifinin 5 milyon euro ve bonuslar olduğunu bildirirken, Beşiktaş yönetimi ise bu transfer için Kaan'ın kulübüne Gedson'un transferinde yaptığı yöntemin benzerini uygulamayı düşündüğü öğrenildi.

Beşiktaş, sonraki satıştan pay verecek

Yönetimin 2.5 milyon euro bonservisle, sözleşmesine sonraki satıştan yüzde 50 oranında pay vererek Sassuolo'yu ikna etmeye çalışacak. Milli futbolcu siyah-beyazlı formayı giymek isterken, Sassuolo'nun bu hamleden sonra gardının düşmesi bekleniyor.

Kaan'ın geçen seneki performansı

Geçen sezon Kaan Ayhan, Sassuolo formasıyla 24 maçta forma giyerken 1 gol atmayı başardı. Kaan, daha önce Düsseldorf, Eintracht Frankfurt ve Schalke takımlarında görev almıştı.