Beşiktaş'tan Love'a özel şarkı

Beşiktaş'tan Love'a özel şarkı​
Beşiktaş'tan Love'a özel şarkı​

Beşiktaş'ın Kardemir Karabükspor'u ağırladığı karşılaşmada, ikinci yarıda Negredo'nun yerine giren Vagner Love, siyah beyazlı formayla ilk golünü atmayı başardı.Brezilyalı futbolcunun bu golü sonrasında Vodafone Park'ta yıldız isme özel bir şarkı çalındı.

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u ağırlıyor. Beşiktaş, karşılaşmanın ilk yarısında oynadığı baskın oyunla ilk yarıyı 2-0 önde kapatmayı başardı. ikinci yarıda oyuna giren Vagner Love, siyah beyazlı formayla ilk golünü kaydetti.

Siyah beyazlıların ilk yarıdaki gollerini Talisca ve Pepe kaydederken, Negredo'nun ileri uçtaki etkisiz görüntüsü Şenol Güneş'in dikkatini çekti. Tecrübeli teknik adam, ikinci yarının hemen başlarında İspanyol futbolcuyu çıkararak Vagner Love'a şans verdi. Sambacı, güneş'in kendisine tanıdığı şansı boşa çıkarmadı ve siyah beyazlı forma ile ilk golünü attı. Brezilyalı forvetin golünden sonra ona özel bir şarkı çaldı.

Oyuna girdikten 3 dakika sonra gol atan futbolcu için stadyum hoparlöründen "What Is Love" şarkısı çalındı. İsminden dolayı yıldız isme böyle bir sürpriz yapan Vadofone Park'ın yetkilileri, taraftarı da bu şarkıyla coşturmuş oldu.