Beşiktaş'tan Mustafa Denizli açıklaması!

​Beşiktaş'tan Mustafa Denizli açıklaması!
​Beşiktaş'tan Mustafa Denizli açıklaması!

Basında çıkan haberlerde Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta şampiyonluk yaşatan teknik direktörlerden Mustafa Denizli'ye yer vermediğinin yayılmasının üzerine Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi.

Beşiktaş, Vodafone Park'ta futbolseverler için her geçen gün birbirinden güzel adımlar atmaya devam ediyor.

Beşiktaş tarihinde iz bırakan ve Şampiyonluklar yaşatan teknik adamlarının portrelerini Vodafone Park'taki müze alanına asan Beşiktaş kulübü için bir iddia ortaya atılmıştı.

O iddiaya göre teknik adamlar içinde 2008-09 sezonunda takımı 6 yıl aradan sonra şampiyon yapan, aynı zamanda da Türkiye Kupası’nı kazandıran Mustafa Denizli'ye yer verilmediğinin üstü çizilmişti.

Bunun üzerine Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde bir açıklama geldi. Açıklama şu şekilde:

Kulübümüzden Açıklama

Bugün Habertürk gazetesinde Kartal Yiğit imzasıyla ve 'Mustafa Denizli'ye Büyük Ayıp' başlığıyla yayımlanan haber, bilgi eksikliğinden kaynaklanan hatalı bir değerlendirmedir.

Kulübümüzün ülkemizde bir ilke daha imza atacağı, Şeref Turu isimli stadyum turu çerçevesinde Vodafone Park'ın çeşitli alanlarında giydirme çalışmaları yapılmaktadır. Bu çalışmalar henüz tamamlanmamıştır ve Mustafa Denizli'nin fotoğrafı da dahil çeşitli eksikler bulunmaktadır. Bayram tatili sırasında da devam eden bu çalışmaların 8 Eylül'deki açılışa hazır hale getirilmesi amaçlanmaktadır.

Stadımızdaki Şeref Turu kapsamındaki tüm hazırlıklar tamamlandığında Beşiktaşımızı 2008-2009 sezonunda şampiyonluğa taşıyan Mustafa Denizli de dahil olmak üzere kulübümüze hizmet eden çok sayıda kahramanı, Şeref Turu çerçevesinde tüm sporseverler Vodafone Park'ta görebilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK