Bill Gates ve Federer özel bir tenis maçında karşılaşacak

federer bill gates
federer bill gates

Dünyanın en büyük yazılım şirketi Microsoft’un başındaki isim Bill Gates ve tenisin efsanesi Roger Federer bir hayır kurumuna destek vermek için özel bir tenis maçı yapacak.

Microsoft’un sahibi Bill Gates’i tenis maçında düşünmek biraz farklı gelebilir. Ancak Gates, daha önce de tenisin efsanesi Roger Federer ile özel bir maça çıkmıştı. Yardım kuruluşlarına verdiği destekle bilinen Gates, Mart ayında çıkacağı tenis maçında yine bir hayır kurumuna destek olacak. Tenisin efsane ismi Federer'le çıkacağı maçın nerede olacağı netlik kazanmazken özel karşılaşmanın 5 Mart 2018 tarihinde düzenleneceğini söyleyebiliriz.

Federer, Bill Gates'i maça hazırlıyor

Roger Federer Foundation vakfına bağış toplanacak özel karşılaşmada Bill Gates ve Roger Federer karşılaşacak. Yani daha önceki özel karşılaşmada çiftli oynanan maç bu sefer teke tek yapılacak. Afrika kıtasındaki çocuklar için başlatılan bu bağış kampanyasının ciddi geri dönüşler sağlaması beklenirken Gates ve Federer bu özel karşılaşma için kamera karşısına geçti. Yayınlanan görüntülerde İsviçreli tenisçi Federer’in Bill Gates’i maça hazırladığı görülüyor.