Bir zamanlar Süper Lig’de tozu dumana katan 15 futbolcu şimdi nerede?

​Bir zamanlar Süper Lig’de tozu dumana katan 15 futbolcu şimdi nerede?
​Bir zamanlar Süper Lig’de tozu dumana katan 15 futbolcu şimdi nerede?

İşte yıllar önce Süper Lig’de top koşturan 15 futbolcunun son durakları…

Zaman hızla akıyor ve yıllar geçtikçe izlediğimiz futbolcular yenileniyor. 2000 doğumlu gençlerin liglerde koşturduğu şu dönemde, futbolseverler ara ara geçmişi yad edip nostaljik bir yolculuğa çıkıyor zihinlerinde… Orta yaşlarında olan futbol tutkunlarının artık maç muhabbetleri sırasında eski ile yeni futbolcuların isimlerini karıştırmaya başlaması çok doğal. Ee kolay değil o gözler kaç futbolcu izledi ….

İşte bir zamanlar Süper Lig’de başarıyla formalarını terleten futbolcuların şimdiki kulüpleri:

Milan Baros

                                    
                                    Beş yıl boyunca Galatasaray forması giyen 36 yaşındaki Milan Baros, 2017-2018 sezonunu Banik Ostrava'da tamamladı. Deneyimli futbolcunun kulübüyle anlaşması Haziran 2018'de sona erecek.
Milan Baros Beş yıl boyunca Galatasaray forması giyen 36 yaşındaki Milan Baros, 2017-2018 sezonunu Banik Ostrava'da tamamladı. Deneyimli futbolcunun kulübüyle anlaşması Haziran 2018'de sona erecek.
Emenike

                                    
                                    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bitmeyen aşkıdır Emenike… Ancak ne yapsa da Nijeryalı futbolcu bir türlü sarı-lacivertli kulübe uyum sağlayamadı. Fenerbahçe ile yollarını 2017'de ayıran Emenike son olarak İspanyol ekibi Las Palmas'ta kiralık olarak oynadı. Emenike'nin Olimpiakos ile sözleşmesi ise 30 Haziran'da sona erecek.
Emenike Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bitmeyen aşkıdır Emenike… Ancak ne yapsa da Nijeryalı futbolcu bir türlü sarı-lacivertli kulübe uyum sağlayamadı. Fenerbahçe ile yollarını 2017'de ayıran Emenike son olarak İspanyol ekibi Las Palmas'ta kiralık olarak oynadı. Emenike'nin Olimpiakos ile sözleşmesi ise 30 Haziran'da sona erecek.
Florent Malouda

                                    
                                    2013-2014 sezonu başında Chelsea'dan Trabzonspor'a transfer olan Florent Malouda son olarak Lüksemburg Ligi ekibi FC Differdange 03'te top koşturdu.
Florent Malouda 2013-2014 sezonu başında Chelsea'dan Trabzonspor'a transfer olan Florent Malouda son olarak Lüksemburg Ligi ekibi FC Differdange 03'te top koşturdu.
Miroslav Stoch

                                    
                                    Fenerbahçe’de top koşturduğu yıllarda haşarı bir çocuk olan Stoch, baba olduktan sonra özel hayatıyla gündeme gelmemeye başladı. Ancak bu süreç Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra yaşanır oldu. Fenerbahçe ile yollarını 2017'de ayıran Stoch şimdilerde Slavia Prag forması giyiyor.
Miroslav Stoch Fenerbahçe’de top koşturduğu yıllarda haşarı bir çocuk olan Stoch, baba olduktan sonra özel hayatıyla gündeme gelmemeye başladı. Ancak bu süreç Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra yaşanır oldu. Fenerbahçe ile yollarını 2017'de ayıran Stoch şimdilerde Slavia Prag forması giyiyor.
Filip Holosko

                                    
                                    Beşiktaşlı taraftarların gönlünde taht kuran Slovak futbolcu Filip Holosko şimdilerde Slovan Bratislava forması giyiyor.
Filip Holosko Beşiktaşlı taraftarların gönlünde taht kuran Slovak futbolcu Filip Holosko şimdilerde Slovan Bratislava forması giyiyor.
Wesley Sneijder

                                    
                                    Galatasaraylıların gidişine en çok üzüldüğü isimlerden biridir Wesley Sneijder... Sarı-kırmızılı kulüpten ayrıldıktan sonra dikiş tutturmakta zorlanan Hollandalının Haziran 2019’a kadar Katar ekibi Al Gharafa ile mukavelesi bulunuyor.
Wesley Sneijder Galatasaraylıların gidişine en çok üzüldüğü isimlerden biridir Wesley Sneijder... Sarı-kırmızılı kulüpten ayrıldıktan sonra dikiş tutturmakta zorlanan Hollandalının Haziran 2019’a kadar Katar ekibi Al Gharafa ile mukavelesi bulunuyor.
Mehmet Yozgatlı

                                    
                                    Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen; yaptığı muz ortalarla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Yozgatlı 1 Temmuz 2011'de kariyerine nokta koydu.
Mehmet Yozgatlı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen; yaptığı muz ortalarla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Yozgatlı 1 Temmuz 2011'de kariyerine nokta koydu.
Didier Drogba

                                    
                                    40 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu kariyerine ABD ekibi Phoenix Rising’de devam ediyor.
Didier Drogba 40 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu kariyerine ABD ekibi Phoenix Rising’de devam ediyor.
Reto Ziegler

                                    
                                    Fenerbahçeliler için unutulmaz isimlerden biridir Reto Ziegler... Kaçan şampiyonluktan sonra akıttığı gözyaşları halen sarı-lacivertlilerin zihninde tazeliğini koruyor. İsviçreli futbolcu ABD ekibi Dallas'ta top koşturuyor.
Reto Ziegler Fenerbahçeliler için unutulmaz isimlerden biridir Reto Ziegler... Kaçan şampiyonluktan sonra akıttığı gözyaşları halen sarı-lacivertlilerin zihninde tazeliğini koruyor. İsviçreli futbolcu ABD ekibi Dallas'ta top koşturuyor.
Didier Zokora

                                    
                                    Emre Belözoğlu ile yaşadığı sorunla hatırlanan Trabzonsporlu eski futbolcu Zokora, 4 Ağustos 2017'de Endonezya ekibi Semen Padang forması altında kariyerine nokta koydu.
Didier Zokora Emre Belözoğlu ile yaşadığı sorunla hatırlanan Trabzonsporlu eski futbolcu Zokora, 4 Ağustos 2017'de Endonezya ekibi Semen Padang forması altında kariyerine nokta koydu.
Raul Meireles

                                    
                                    2012-2013 sezonunun başında Chelsea'den Fenerbahçe'ye 10 milyon Euro'ya transfer olan Raul Meireles 2016'da sarı-lacivertli kulüple yollarını ayırdı. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kulüp bulamayan Portekizli futbolu bıraktı.
Raul Meireles 2012-2013 sezonunun başında Chelsea'den Fenerbahçe'ye 10 milyon Euro'ya transfer olan Raul Meireles 2016'da sarı-lacivertli kulüple yollarını ayırdı. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kulüp bulamayan Portekizli futbolu bıraktı.
Alanzinho

                                    
                                    2009-2014 yılları arasında Trabzonspor forması giyen Brezilyalı futbolcu Alanzinho, kısa bir süre önce ülkesinin ikinci lig ekiplerinden Barra'ya imza attı.
Alanzinho 2009-2014 yılları arasında Trabzonspor forması giyen Brezilyalı futbolcu Alanzinho, kısa bir süre önce ülkesinin ikinci lig ekiplerinden Barra'ya imza attı.
Daniel Güiza

                                    
                                    Fenerbahçe'de bir türlü dikiş tutturamayan Okçu, sarı-lacivertlilerle yollarını 2011'de ayırdı. İspanyol futbolcu şimdilerde ülkesinin 4. lig takımı Atlético Sanluqueño’da futbol oynuyor.
Daniel Güiza Fenerbahçe'de bir türlü dikiş tutturamayan Okçu, sarı-lacivertlilerle yollarını 2011'de ayırdı. İspanyol futbolcu şimdilerde ülkesinin 4. lig takımı Atlético Sanluqueño’da futbol oynuyor.
Oscar Cardozo

                                    
                                    2014-2016 yılları arasında Trabzonspor forması giyen Oscar Cardozo, Paraguay ekibi Club Libertad Asunción'da top koşturuyor.
Oscar Cardozo 2014-2016 yılları arasında Trabzonspor forması giyen Oscar Cardozo, Paraguay ekibi Club Libertad Asunción'da top koşturuyor.
Bobo

                                    
                                    Beşiktaşlı eski futbolcu Bobo son olarak Avustralya ekibi Sydney'de top koşturdu.
Bobo Beşiktaşlı eski futbolcu Bobo son olarak Avustralya ekibi Sydney'de top koşturdu.
Aleksandar Yordanov Aleksandrov

                                    
                                    Ülkemizde; Kocaelispor, İstanbulspor, Kayerispor, Konyaspor, Anrakagücü formaları giyen Aleksandar Yordanov kariyerine 1 Temmuz 2012'de nokta koydu.
Aleksandar Yordanov Aleksandrov Ülkemizde; Kocaelispor, İstanbulspor, Kayerispor, Konyaspor, Anrakagücü formaları giyen Aleksandar Yordanov kariyerine 1 Temmuz 2012'de nokta koydu.