Bjelica'dan Orsic açıklaması

bjelica
bjelica

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu. Hırvat teknik adam Mislav Orsic hakkında ne dedi? İşte detaylar...

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, takımın kamp yaptığı Slovenya'nın Kranj kentinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Futbol böyle bir oyun maalesef"

Orsic hakkında konuşan Bjelica, "Orsic'e sevgilerimi iletiyorum. 5-6 yıldır tanıyorum onu, hiç böyle sakatlanmamıştı. Futbol böyle bir oyun maalesef, Orsic talihsiz bir sakatlık yaşadı. O pozisyonda yer alan Hakan Yeşil de böyle bir şey yaşansın istemezdi. İki oyuncumuza da desteğimizi sürdüreceğiz. Orsic'in üzücü haberini alır almaz çalışmalara başladık. Onun yerini doldurabilecek biri için arayışımız var." dedi.

Kamp dönemi hakkında konuşan 51 yaşındaki teknik adam, "Futbolcularımızın idman tepkileri ve yanıtları çok iyi oldu. Birkaç idmanı saymazsak kimse idman kaçırmadı. Dolayısıyla harika bir kamp geçirdik." ifadelerini kullandı.

Transfer açıklaması

  • Transferler hakkında açıklama yapan Hırvat hoca, "Ayrılacaklara göre değişebilir ama an itibarıyla bir santrfor, bir sol kanat ve bir 8 numara arayışımız var" açıklamalarında bulundu.