Bomba iddia: Galatasaray, Fenerbahçe'nin yıldızını gözüne kestirdi!

Galatasaray Alper'i yokluyor
Galatasaray Alper'i yokluyor

Galatasaraylı yöneticilerin, sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Alper Potuk’un menajeriyle görüştüğü öğrenildi. Selçuk'u gözden çıkaran yönetim boşalan yeri doldurmak için 26 yaşındaki futbolcuya göz dikti.

Galatasaraylı yöneticilerin, sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Alper Potuk’un menajeriyle görüştüğü öğrenildi.

Galatasaraylı yöneticilerin, 26 yaşındaki futbolcuyu artık gözden çıkarılan Selçuk İnan’ın yerine, Ndiaye’nin alternatifi olarak düşündüğü bildirildi.

Operasyonu sessiz ve derinden yürüten sarı kırmızılıların, Potuk’un menajeri Ahmet Bulut’la birkaç kez buluştuğu da gelen edinilen duyumlar arasında.

Bonservis sorunu olmaması ve yabancı sayısının kademeli olarak azaltılması yeniden gündeme gelmesiyle açığa çıkan yerli oyuncu ihtiyacı, Galatasaray'da bu transferin gündeme gelmesine neden oldu.

Fenerbahçe’de bu sezon 1.8 milyon avro garanti ücret artı 15 bin avro maç başı karşılığında görev yapan Alper için Galatasaray yönetiminin gözden çıkardığı rakam 2.5 milyon avro seviyesinde.

Tarafların Ocak ayında bir araya gelerek, sezon sonu için söz keseceği gelen haberler arasında.

Fenerbahçe de aynı yöntemle Trabzonspor’dan Mehmet Ekici’yi bonservis bedeli ödemeksizin renklerine bağlamıştı.

Galatasaray’ın radarındaki Alper Potuk’un, sözleşmesi sona ermeden önce Fenerbahçe ile masaya oturup oturmayacağı ve hangi şartları öne süreceği merak konusu.

Kaynak: Fanatik