Brezilyalı futbolcu Galatasaray'ı açıkladı

Junior Tavares
Junior Tavares

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Sao Paulo'nun sol beki Junior Tavares, Brezilya basınına bazı takımlardan teklif aldığını açıkladı.

Sol bek transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın listesinde olduğu iddia edilen Brezilyalı sol bek Junior Tavares, Brezilya basınına transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray iddialarının sorulması üzerine 21 yaşındaki sol bek şu cevabı verdi: "Şu an Sao Paulo'nun oyuncusuyum. Bazı teklifler oldu ama daha önce söylediğim gibi sözleşmem devam ediyor."

Sao Paulo'dan ayrılma ihtimalin var mı?' şeklindeki soruyu da yanıtlayan Brezilyalı oyuncu "Bu sadece bana bağlı bir konu değil" dedi. 21 yaşındaki sol bek, geçtiğimiz sezon Sao Paulo formasıyla 23 lig maçına çıkarken 3 asist yaptı. Tavares'in 2021 yılına kadar Sao Paulo ile sözleşmesi bulunuyor.

GALATASARAY 2.5 MİLYONA KADAR DÜŞÜRDÜ

Junior Tavares'in kulübü Sao Paulo ile pazarlıklarını sürdüren Galatasaray, Brezilya kulübüne ilk etapta 1.5 milyon avro önermişti. Sao Paulo kulübü ise pazarlığı 4 milyon avrodan açtı.

Kıran kırana pazarlıklar ve Galatasaray'ın inadı sonrası Sao Paulo 2.5 milyon avroya kadar düştü. Bu gelişme sonrası transferin bitme noktasına geldiği öğrenildi.