Bruma’dan Drogba mesajı

Bruma'dan Drogba mesajı.
Bruma'dan Drogba mesajı.

Galatasaraylı eski futbolcu Bruma, Drogba’nın kendisine mesaj attığını söyledi.

Alman ekibi RB Leipzig forması giyen Bruma, Konyaspor ile yapılan hazırlık maçının ardından düşüncelerini dile getirdi.

Mücadelenin ikinci yarısında, sol kanatta forma giyen Emil Forsberg'in yerine oyuna dahil olan Galatasaray'ın eski oyuncusu Bruma, Alman basınına yaptığı açıklamada, "Umarım yakında birlikte oynarız. Mesela ben sağ tarafa geçebilirim, hiç sorun değil. Önemli olan takımın daha iyi olması. Birlikte takıma çok iyi oturabiliriz" ifadesini kullandı.

Leipzig'e gelmeden önce kulüp hakkında bilgilendirilmediğini vurgulayan Portekizli kanat oyuncusu, "Bundesliga'da oynamış Lukas Podolski, Eren Derdiyok ve Tolga Ciğerci'ye sordum. Hepsinin ötesinde, kendi fikrimi oluşturmak istedim. Özellikle de şehir hakkında" dedi.

Güçlü özelliklerinden birinin hızı olduğunu dile getiren Bruma, "Ancak başka alanlarda da gelişmem gerekiyor. Bunun üzerine yoğun bir biçimde çalışacağım" dedi.

Bruma, Real Madrid karşısında Santiago Bernabeu'da maça çıkmak istediğini de vurgulayarak, "Leipzig ile Şampiyonlar Ligi'ndeki hayalim bu" diye konuştu.

Son olarak bir dönem Galatasaray'da birlikte oynadığı Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba hakkında da konuşan Bruma, "Bana çok şey kattı: Gole nasıl yaklaşmam gerektiği, topu doğru kontrol etmek ve taktiksel numaralar. Leipzig'e transfer olunca beni SMS (Telefon mesajı) ile kutladı" diye görüş bildirdi.