Bruma’dan şaşırtan itiraf! Geri dönecek mi?

​Bruma’dan şaşırtan itiraf! Geri dönecek mi?
​Bruma’dan şaşırtan itiraf! Geri dönecek mi?

Sezon başında Alman ekibi RB Leibzig’e imza atan Bruma, Galatasaray hakkında flaş bir açıklama yaptı.

Bundesliga’da yer alan RB Leibzig’te forması giyen Bruma, Alman basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. 23 yaşındaki Portekizli futbolcu devre arasında eski kulübünden teklif aldığını açıkladı.

“Burada mutluyum”

BILD’e konuşan Bruma, “Devre arasında Galatasaray bana ulaştı. Beni transfer etmek istediklerini söylediler. Ancak bu benim için söz konusu değil. Almanya’da kalmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Bu benim rüyam”

Bruma'nın hayali Dünya Kupası'nda forma giymek.
Bruma'nın hayali Dünya Kupası'nda forma giymek.

Dünya Kupası hakkında da konuşan Bruma, “Dünya Kupası her futbolcu gibi benim için de bir rüya. Bu nedenle kadroda yer almayı çok istiyorum” dedi.

Bruma kimdir?

24 Ekim 1994'te Bissau'da dünyaya gelen Bruma ardından Portekiz'e yerleşti. Kariyerine Sporting altyapısında başlayan Bruma aynı zamanda Portekiz genç milli takımlarında forma giydi. 2013 yılında Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşen 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan Bruma, gelecek vaat eden futbolcular arasında yer aldı. Dikkatleri üzerine çeken Bruma, 2013'ün eylül ayında Galatasaray'a 10 milyon Euro'ya imza attı.

Bruma, Galatasaray'da çıktığı 85 maçta 15 gol atıp 21 asist yaptı.
Bruma, Galatasaray'da çıktığı 85 maçta 15 gol atıp 21 asist yaptı.

Bonservisi Galatasaray'dayken Bruma Gaziantepspor ve Real Sociedad'ta kiralık olarak kısa süreler top koşturdu. Bruma 1 Temmuz 2017'de Alman ekibi RB Leipzig'e imza attı.

Bu sezon Leibzig formasıyla 29 maça çıkan Bruma 4 gol atıp 2 asist yaptı.