Bu golün yaş ortalaması 34!

Bu golün yaş ortalaması 34​!
Bu golün yaş ortalaması 34​!

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş'ın Karabükspor'u ağırladığı karşılaşmada, siyah beyazlıların ilk golünde 3 tecrübeli oyuncunun işbirliği dikkat çekiciydi.

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya geliyor. Karşılaşmaya baskılı başlayan ev sahibi ekip, bu baskının sonucunu çok geçmeden aldı.

Yaptığı ataklarla rakibini adeta boğan Beşiktaş, maçın henüz ilk çeyreğinde skor avantajını ele geçirmeyi başardı. Bu üstünlüğü sağlayan golün bambaşka bir anlamı daha vardı...

Tecrübeli işbirliği!

Golün oluşumunda katkısı olan oyuncularla ilgili detay büyük ilgi uyandırmayı başardı. Bir korner organizasyonuyla gelen gol, öyle üç futbolcunun işbirliğiyle geldi ki örneğine az rastlanır bir sonuç ortaya çıktı. Korneri kullanan Quaresma 1983, topu arkaya aşıran Gökhan Gönül 1985 ve golün sahibi Pepe 1983 doğumluydu. Tüm bu doğum tarihlerine bakıldığında golde payı olan üç ismin yaş ortalaması 34'ü aşıyor.

Yüksek yaş ortalaması yüzünden sıklıkla eleştirilen Beşiktaş'ın böylesi bir gol bulması sosyal medyada da yankı uyandırmayı başardı...