Bu sözler çok konuşulur! İşte Aykut Kocaman’dan flaş açıklama

​Bu sözler çok konuşulur! İşte Aykut Kocaman’dan flaş açıklama
​Bu sözler çok konuşulur! İşte Aykut Kocaman’dan flaş açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şampiyonluk yolunda önlerine taş konulduğunu söyledi.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak zirve yolunda önemli puanlar kaybeden Fenerbahçe’de moraller her geçen hafta daha da bozuluyor. Teknik direktör Aykut Kocaman ise şampiyonluk yolunda önlerinin kapandığını belirtti. Fanatik’in haberine göre; Kocaman, Galatasaray maçında düdük çalan Bülent Yıldırım'ın yönetiminin kendilerine pahalıya mal olduğunu belirtti.

"Hakemi hesaba katmadık"

Aykut Kocaman hakem Bülent Yıldırım'ı eleştirdi.
Aykut Kocaman hakem Bülent Yıldırım'ı eleştirdi.

“Derbiye güzel başladık. Her şey bizim istediğimiz gibi gidiyordu. Ancak hakemi hesaba katmadık. Henüz maçın başındaki pozisyonları çalsa, her iki takım adına da farklı durumlar oluşacaktı. Maalesef olmadı. Hakem penaltıları görmedi, kırmızı kartı atladı. Şampiyonluk yolumuzu açma imkanı, elimizden alındı. Bizim için kaçan fırsat büyük oldu. Canımızı çok yaktılar.”

"Kazanmak yetmiyor"

Artık önümüzdeki 8 maça bakacağız. Kayserispor ile başlayıp, Konyaspor ile bitecek maratonda hepsini kazanmamız yetmiyor. Çünkü Galatasaray’dan 6, Başakşehir’den 5 puan gerideyiz. Bu iki rakibimizin de puan kaybetmesini beklemek zorundayız. Ne olursa olsun, elimizden geleni yapacağız. Şimdi her şeyimizle Kayserispor maçına hazırlanıyoruz. Avrupa’ya gitme mücadelesi veren rakibimizi yenerek yolumuza devam edeceğiz.”

Aklı kupada

“Türkiye Kupası şu anda bizim için çok önemli. Beşiktaş’a karşı ilk maçta 2-2’lik skorla sahadan ayrılmıştık. Rövanşta bunun avantajını kullanarak adımızı finale yazdıracağız.”