Bülent Korkmaz’dan FETÖ açıklaması

Basın mensupları ile buluşan Bülent Korkmaz, FETÖ iddialarına cevap veriyor...
Basın mensupları ile buluşan Bülent Korkmaz, FETÖ iddialarına cevap veriyor...

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, adının FETÖ soruşturmasında geçmesiyle ilgili iddialara, "Beni bilen bilir. Benim ve ailemin yaşam tarzımı belli, son derece rahatım. İsteyen istediği şekilde soruşturma yapabilir" dedi.

Korkmaz, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında pazar günü saat 16.00’da deplasmanda oynayacakları Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesi Döşemealtı Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nden basın toplantısı düzenledi.

İkinci yarı fikstürünün Antalyaspor için kolay görünse de zor bir dönem olduğunun altını çizen Bülent Korkmaz, ilk yarı alabildikleri kadar fazla puan almaları gerektiğini bildirdi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Alanyaspor mücadelesi öncesi basın mensupları ile buluştu.
Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Alanyaspor mücadelesi öncesi basın mensupları ile buluştu.

Antalyaspor’da futbolcular arası aile bağlarının çok güçlü olduğunu ve bunun da karşılaşmalara olumlu yansıdığını vurgulayan Korkmaz, ligde düşme ve şampiyonluk durumuna göre daha rekabetçi bir ortamın olduğunu söyledi.

FETÖ AÇIKLAMASI

Korkmaz, adının FETÖ soruşturmasında geçtiği iddialarına ise şu cevabı verdi:

  • “Yılarca milli takım ve Galatasaray forması giydim. Teknik direktörlük hayatına atıldım. Benim ve ailemin yaşam tarzı bellidir. Başka işlerle hayatım boyunca işim olmadı. Çevremdeki herkes beni, ailemi iyi tanır. Bu konuda rahatım. İsteyen istediği şekilde araştırabilir. Bu konuda sosyal medyada yapılan açıklamalarla ilgili tekzip yapmıştım. Benimle ilgili iki sene önce biri çıkıp konuştu, sonra özür diledi benden televizyon aracılığıyla. Beni bilen bilir. Benim ve ailemin yaşam tarzımı belli, son derece rahatım. İsteyen istediği şekilde soruşturma yapabilir.”