Burak Elmas aday olacak mı?

Burak Elmas yeniden aday olacak mı?
Burak Elmas yeniden aday olacak mı?

Galatasaray'da seçim tarihinin belli olmasının ardından akıllarda başka bir soru oluştu. Mevcut başkan Burak Elmas aday olacak mı?

Yönetim kurulu üyelerinin baskısıyla seçim tarihini 4-11 Haziran olarak açıklayan Burak Elmas'ın, yeni bir listeyle tekrar aday olacağı öğrenildi.

Fanatik'in haberinge göre; son yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısında üyeler tartışmalara giren ve "seçim olmazsa istifa ederiz" baskıları sonrası seçim tarihini 11 Haziran olarak açıklamak zorunda Elmas, veda etmeye niyetli değil.

Burak Elmas'ın, başlattığı projeleri tamamlamak amacıyla yeniden seçime girmek üzere liste çalışmalarına başladığı ve ekibinin neredeyse tamamına yakınını değiştirmeyi planladığı ortaya çıktı.

Elmas'ın özellikle Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki arazinin satışı sırasında kulübün başında olmak ve süreci yönetmek istediği belirtiliyor.

Bununla birlikte futbol şubesinin Kemerburgaz'daki yeni yapılacak tesislere taşınması operasyonunda da Burak Elmas'ın etkin rol oynamayı düşündüğü ifade edildi.

Burak Elmas'ın ayrıca çok daha güçlü isimlerle yeni bir liste oluşturmak istediği ve bu yönde yoğun temaslara başladığı kaydedildi.