Burak Yılmaz: Hakkımı istedim

Burak Yılmaz'ın Karadeniz Gazetesi'ne önemli açıklamalar yaptığı ifade edildi.

Trabzonspor'da Burak Yılmaz krizi devam ediyor. Son olarak Trabzonspor'dan alacakları için TFF'ye başvuran deneyimli golcü, "Hak ettiğim, kendi paramı talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da son günlerin en çok tartışılan konusu olan Burak Yılmaz tarafından açıklama geldiği belirtildi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Trabzonspor'dan alacağı 800 bin TL için TFF'ye başvuran tecrübeli golcünün, son günlerdeki tartışmalara açıklık getirdiği ifade edildi. 33 yaşındaki oyuncu, kendi üzerinden algı operasyonu yapıldığını söylediği iddia edildi.

Karadeniz Gazetesi'ne konuştuğu belirtilen 33 yaşındaki oyuncunun, "Başkasının parasını istemiyorum. Hak ettiğim kendi paramı talep ediyorum. Gönderdiğim ihtarnameden kulübün haberi var. Zaten aynı dilekçe hem Türkiye Futbol Federasyonu’na hem de Trabzonspor Kulübü’ne gidiyor" dediği belirtildi.

Burak Yılmaz'ın son olarak şunları söylediği ifade edildi:

  • "Üzerimde algı operasyonu yapılmaya çalışılıyor. Bu her futbolcunun yapması gereken bir şey. Ödeme yapılmazsa yine aynı yola başvuracağım. Benim işim futbol. İşimi yapmaya devam edeceğim. Sakatlığım tamamen geçmeden de oynamayı düşünmüyorum."

Bu gönderiyi Instagram'da gör

❤️

Burak Yılmaz (@by17)'in paylaştığı bir gönderi ()