Burak Yılmaz kadro dışı mı kalıyor?

Burak Yılmaz'ın kadro dışı kalacağı iddia edildi.

Trabzonspor'da Burak Yılmaz krizi devam ediyor. Tecrübeli oyuncunun, TFF aracılığıyla 850 bin avroluk alacağının tahsilini istediği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından yıldız futbolcunun kadro dışı kalması gündeme geldi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'a geçtiğimiz senenin başında gelen ve 25 maçta 23 golle herkesin gönlünü kazanan Burak Yılmaz'ın, bordo mavili kulüpten geçen sezon için 400 bin avro, bu sezon için de 450 bin avro olmaz üzere toplamda 850 bin avroluk alacağının TFF aracılığı ile tahsilini istediği öğrenildi.

Bu durumun ardından Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. 850 bin avroluk rakamı doğrulayan Hacısalihoğlu, "Transfer dönemi 31 Ağustos Cuma günü bitti, Burak, takip eden pazartesi sabahtan alacaklarıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’na müracaat etmiş. Biz de yeni öğrendik, bu konuda kendisiyle konuşmadık" dedi.

Bu gelişmenin ardından ise yönetim kendi içerisinde kısa bir toplantı gerçekleştirdiği iddia edildi. Yönetimdeki önemli isimlerin birçoğunun Burak'ın kadro dışı kalması ve kaptanlığının elinden alınması şeklinde görüş belirttiği ifade edildi.

33 yaşındaki golcü futbolcu transfer sezonunun son gününde, kişisel sosyal medya hesabından, "Beşiktaş’ın teklifine teşekkür ederim ama ben Trabzonspor’da kalmayı tercih ediyorum" paylaşımını yaptı. Cuma akşamı bu ifadeleri kullanan yıldız oyuncunun, pazartesi sabahı alacakları nedeniyle Trabzonspor'u, TFF'ye şikayet etmesi tepkilere yol açtı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

❤️❤️

Burak Yılmaz (@by17)'in paylaştığı bir gönderi ()