Burak Yılmaz: Silahı Berkay istedi

Arda Turan ve Burak Yılmaz milli maçta atılan golü birlikte kutluyor.
Arda Turan ve Burak Yılmaz milli maçta atılan golü birlikte kutluyor.

Trabzonspor forması giyen Burak Yılmaz, şarkıcı Berkay Şahin ile Arda Turan arasında yaşanan tartışmanın perde arkasını anlattı. Polise verdiği ifade ortaya çıkan Burak Yılmaz, taciz iddialarını yalanlarken Berkay'ın korumalarına 'silahımı getirin' talimatı verdiğini öne sürdü.

Medipol Başakşehir forması giyen milli futbolcu Arda Turan'ın, şarkıcı Berkay'a yönelik saldırısında görgü tanıklarının ifadesi ortaya çıktı.

TRT Haber, kavga sırasında Arda Turan'ın yanında olan milli futbolcu Burak Yılmaz'ın ifadesini yayınladı. Yılmaz, ifadesinde mekanın küçük ve karanlık olduğunu belirterek taciz olayını görmediğini söyledi.

  • "Arda Turan sürekli yanımdaydı. Taciz olsa, böyle bir şey olmuş olsa ben kesinlikle görürdüm. Güvenlik kamerası varsa her şey ortaya çıkacak. Berkay korumalarından silahını istedi"

Trabzonspor forması giyen Burak Yılmaz ayrıca, daha önce tanıştığı şarkıcı Berkay'ın dışarıdaki korumalarına "Silahımı getirin" talimatı verdiğini iddia etti. Bu gelişme sonrası tekrar mekana girdiğini belirten Burak Yılmaz, olayların daha fazla büyümemesi için Arda’yı oradan uzaklaştırdığını söyledi.

Arda Turan ve arkadaşlarının hastaneyi terk etmesinin ardından Berkay ve korumaları yer mermi kovanı arıyor.
Arda Turan ve arkadaşlarının hastaneyi terk etmesinin ardından Berkay ve korumaları yer mermi kovanı arıyor.

NE OLMUŞTU?

"Sözlü taciz" iddiasıyla milli futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında kavga çıkmış, burnu kırılan Berkay'ın gittiği hastanede Arda Turan'ın silahla ateş ettiği iddia edilmişti. Berkay, Arda Turan'dan şikayetçi olurken olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Kamuoyuna saygılarımla...

Arda Turan (@ardaturan)'in paylaştığı bir gönderi ()