Burak Yılmaz vedayı açıkladı

Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'ın Trabzonspor günlerinden bir kare.
Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'ın Trabzonspor günlerinden bir kare.

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz, Onur Kıvrak'ın futbolu bıraktığını açıkladı. Deneyimli golcü, eski takım arkadaşı için duygusal bir veda yayınladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen Burak Yılmaz, Trabzonspor ve milli takımdan arkadaşı Onur Kıvrak’ın futbolu bıraktığını doğruladı.

Deneyimli eldiven, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor ile yollarını ayırmasının ardından yerel basına verdiği demeçlerle kariyerini noktalayacağının sinyallerini vermiş ancak resmi bir açıklama gelmemişti. Konuyla ilgili bugün paylaşım yapan Burak Yılmaz, vedayı doğruladı.

  • “Kaptanım, yol arkadaşım... Bağlılık, vefa, fedakarlık, sevda ve adanmışlık ile gelen başarılarının üzerine böyle bir vedayı kabullenmek zor. Bu vedanın beni ne kadar üzdüğünü anlatamam ancak senin neler hissettiğini anlayabildiğim için kararına sadece ve sadece saygı duyabiliyorum. Kaptanım Onur, benim için yaptıkların, sevgin, saygın, yardımseverliğin ve birlikte yaşadığımız her şey için sana çok ama çok teşekkür ederim.”