Burak Yılmaz'a Hollanda'dan sürpriz talip

Burak Yılmaz
Burak Yılmaz

Geçtiğimiz sezon sonu Lille'den ayrıldıktan sonra adı genellikle Beşiktaş ve Adana Demirspor'la anılan Burak Yılmaz'a Hollanda'dan yeni bir talip çıktı.

2 yıllık Lille macerasını noktalayan ve kariyerine Fransa Ligue 1 şampiyonluğunu da ekleyen Burak Yılmaz, yeni takımı için görüşmeler yaptığını açıklamıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından tecrübeli futbolcu için sürpriz bir talip çıktı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, geleceği hakkında birçok soruyu cevaplayan Burak Yılmaz, Beşiktaş ve Galatasaray'la hiç görüşmediğini, kariyerine Avrupa devam etmek istediğini söylemişti.

Bonservisi elinden olan tecrübeli futbolcunun adı şu sıralar İtalya'dan Fiorentina ile anılırken, Hollanda'dan sürpriz bir talip çıktı. Transfere dair yaşanan bu gelişmelerin ardından tecrübeli forvetle ilgili son iddia Hollanda basınından geldi.

  • Voetbal International'e göre 36 yaşındaki forvetle, Hollanda Eredivisie ekiplerinden Fortuna Sittard ilgileniyor.


Yakında teklif yapacaklar

Galatasaray eski yöneticisi Işıtan Gün'ün sahibi olduğu Fortuna Sittard'ın Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmak için çalışma yaptığı ve tecrübeli golcüyle kısa sürede teklif yapacağı belirtildi.

Yeni sezonda daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Fortuna Sittard'ın Burak Yılmaz transferiyle birlikte önümüzdeki sezon daha güçlü bir kadro kurmanın peşinde olduğu ifade edildi.

  • 36 yaşındaki Burak Yılmaz, geçen sezon Lille formasıyla çıktığı toplam 40 maçta 7 gol 5 asistlik katkı sağlamıştı.