Burak Yılmaz'dan Gomis'e mesaj var

​Burak Yılmaz'dan Gomis'e mesaj var
​Burak Yılmaz'dan Gomis'e mesaj var

Trabzonspor'un milli yıldızı Burak Yılmaz, Alanyaspor'u 2-1 yendikleri maçtan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Alanyaspor'un durumunu bildiklerini ancak "Sahada babanı bile tanımayacaksın" diyen tecrübeli golcü, Bafetimbi Gomis'in gol krallığı yürüyüşü hakkında ilginç bir değerlendirme yaptı.

Burak Yılmaz, Alanyaspor'u 2-1 yendikleri maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Tecrübeli golcü gol krallığı yarışı için de ilginç bir çıkış yaptı.

İşte Burak Yılmaz'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

  • "Gol, goldür, nasıl attığının önemi yok. O top girsin de, nasıl girerse girsin, umurumda değil. Alanyaspor'un durumunu da biliyoruz ama futbol bu, sahada babanı bile tanımayacaksın. Biz böyle gördük, böyle öğrendik. Benim pozisyonum sarı kart mıydı, şimdi ben Beşiktaş maçında oynayamayacağım. Sosa'nın pozisyonu penaltı değil mi? 1 değil, 2 değil. Hep bize denk geliyor, bu üzücü. Sadece gol kralı olmak çok fazla bir şey değil. Gomis şampiyon olacaksa, gol kralı da olsun. İkisinden biri olmayınca eksik kalır. Eleştirilere kafayı takacak yaşı çoktan geçtim. Herkese selam olsun."