Burak Yılmaz'ın transferini iptal ettiren detay!

Burak Yılmaz, Trabzonspor'da kaldı.

Beşiktaş, uzun zamandır ilgilendiği Burak Yılmaz'dan son anda vazgeçti ve bu sezon golcü transferi yapmadı. Siyah beyazlıların, transferden vazgeçmesinin nedeni ise Trabzonspor'un 2.5 milyon avroluk bonservis bedelini pazartesi peşin olarak istemesi olduğu belirtildi. Beşiktaş'ın da bunun üzerine transfer defterini kapattığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın uzun süre listesinde olan golcü futbolcu Burak Yılmaz, son anda sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Trabzonspor'dan ayrılmayacağını açıkladı. Burak Yılmaz, transferi bonservis bedelinde çıkan kriz nedeniyle iptal olduğu ifade edildi.

Skorer'in haberine göre Beşiktaş, kıran kırana pazarlıklar sonrası golcü futbolcunun transferi için hem kulübü Trabzonspor ile hem de kendisi ile anlaşma sağladı. Ancak bordo mavili ekibin 2.5 milyon avroluk bonservis bedelini pazartesi günü peşin olarak verilmesini istemesi Beşiktaş’ın transferden vazgeçmesine neden oldu. Başkan Fikret Orman’ın Trabzonspor’dan süre istediği ve vadeli olarak ödemenin yapılmasını talep ettiği öğrenildi. Trabzonspor ise Beşiktaş başkanının bu teklifini geri çevirdi. Bunun üzerine Beşiktaş, Burak Yılmaz’ı almaktan vazgeçti ve transfer defterini kapattığı ifade edildi.

Burak Yılmaz bu gelişmelerin ardından sosyal medyadan şunları söyledi:

  • Beşiktaş kulübüne yaptığı teklif için teşekkür ederim,fakat ben Trabzonspor'da kalmayı tercih ediyorum...