Burak Yılmaz'ın yerine bedava forvet!

Mehmet Batdal
Mehmet Batdal

Kemer sıkma politikası izleyen Trabzonspor, Ndoye ile sözleşme yenilememeye ve Rodallega’yı göndermeye hazırlanıyor. Bordo mavili ekip, bonservisi elinde olan Mehmet Batdal’ı transfer etmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor forması giyen Burak Yılmaz, bordo mavili ekipten ayrılmayı kafasına koydu. Kemer sıkma politikası uygulamayı amaçlayan Trabzonspor, Mehmet Batdal’ı gündemine aldı.

Mukavelesi sona eren Dame Ndoye’a yeni sözleşme teklif edilmezken, Hugo Rodallega da kesin olarak takımdan ayrılacak. Kolombiyalı forvet, 300 bin avroluk alacağının ödenmesini bekliyor. Üç golcünün de yol ayrımında olması, Karadeniz ekibini forvet arayışına itti ve en güçlü aday olarak Mehmet Batdal’ın ismi öne çıktı.

Teknik direktör Ünal Karaman, Mehmet Batdal’ı alternatif oyuncu olarak takımda düşünüyor. Sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Osmanlıspor’da forma giyen ve Başakşehir ile olan sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki forvetle ilk temasın kurulduğu ve görüşmelerin oldukça olumlu ilerlediği öğrenildi.

Bonservis maliyeti olmayan Mehmet Batdal’ın, Temmuz ayına kadar resmi sözleşme imza atması bekleniyor.