Büyük bomba: Thierry Henry Galatasaray'a gelmek istiyor

Büyük bomba: Thierry Henry Galatasaray'a gelmek istiyor​
Büyük bomba: Thierry Henry Galatasaray'a gelmek istiyor​

Türkiye'nin Dünya futbolunda bilinen en önemli markası Galatasaray, sadece futbolcular için değil teknik adamlar için de cazip bir yer. Bu anlamda futbol kariyerleri başarılarla dolu üç efsane isim Galatasaray'a gelip inceleme yapmak için resmen başvurdu.

Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Dünya futbolunun tanınmış isimlerinden Thierry Henry, Makalele ve Arteta Galatasaray'a gelmek istiyor.

İskoçya'nın Swansea kentinde düzenlenen UEFA Prolisans Kursu’na katılan Galatasaray Antrenörü Tuğberk Tanrıvermiş, burada sınıf arkadaşı olduğu Henry, Makalele ve Arteta'dan çok ilginç bir teklif aldı.

Teknik direktörlüğe hazırlanan üç efsane futbolcu, Tuğberk Tanrıvermiş'e Galatasaray'ı merak ettiklerini belirtip, İstanbul'a gelerek 2-3 gün süresince antrenmanları ve kulübün yapısını incelemek istediklerini söyledi.

Bunun üzerine Tuğberk Tanrıvermiş, Cenk Ergün'le iletişime geçip durumu bildirdi. Cenk Ergün de bu isimlerin kulübün tanıtımı açısından önemli olacağını düşündüğü için teklife olumlu yaklaştı.

Teknik direktör Igor Tudor'la konuşup fikir alış verişinde bulunan Cenk Ergün, Tudor da bu ziyarete sıcak bakınca Tuğberk Tanrıvermiş'e olumlu yanıt verdi.