Cadı kazanı değil transfer kazanı

Beşiktaş ve Fenerbahçe’de futbolcusundan, taraftarına herkesin aklı fikri şampiyonlukta. Ancak bu yıl özellikle ligde umduğunu bulamayan ekipler şimdiden transfer çalışmalarına başladı

Spor Toto Süper Lig'de sezonun bitimine henüz beş maç kalmışken, transfer kazanı kaynamaya başladı. Özellikle dört büyük kulübün scout ekipleri çalışmalarına hız verdi. Hem Türkiye'de hem de ülke sınırları dışında birçok ismi yakından takip eden ekipler, kulüplerine faydalı olacaklarına inandıkları isimleri raporlarına almaya başladı. 2016-2017 sezonu başında transferin en hareketli kulübü ise Galatasaray olacak gibi…
Önce şampiyonluk sonra yıldız yağmuru
35 aylık stat özlemine son veren Beşiktaş, bu mutluğunu Vodafone Arena'da şampiyonluk kupasını kaldırarak taçlandırmak istiyor. Siyah-Beyazlıların listesindeki ilk isim ise uzun süredir Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak istediği Bayern Münih'li Arjen Robben.
Önce şampiyonluk sonra yıldız yağmuru 35 aylık stat özlemine son veren Beşiktaş, bu mutluğunu Vodafone Arena'da şampiyonluk kupasını kaldırarak taçlandırmak istiyor. Siyah-Beyazlıların listesindeki ilk isim ise uzun süredir Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak istediği Bayern Münih'li Arjen Robben.
Kesenin ağzı açılacak
Yerli ve yabancı basında siyah-beyazlıların yakından ilgilendiği diğer ismin Liverpool'lu Martin Skrtel olduğu öne sürüldü. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Ada ekibinde, gözden düşen Hollandalı futbolcu için Beşiktaş'ın kesenin ağzını açacağı öğrenildi.
Kesenin ağzı açılacak Yerli ve yabancı basında siyah-beyazlıların yakından ilgilendiği diğer ismin Liverpool'lu Martin Skrtel olduğu öne sürüldü. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Ada ekibinde, gözden düşen Hollandalı futbolcu için Beşiktaş'ın kesenin ağzını açacağı öğrenildi.
Çizme operasyonu
Teknik direktör Şenol Güneş'in transfer komitesine Milan'ın 29 yaşındaki stoperi Cristian Zapata'nın da adını verdiği kulaktan kulağa yayılıyor.
Çizme operasyonu Teknik direktör Şenol Güneş'in transfer komitesine Milan'ın 29 yaşındaki stoperi Cristian Zapata'nın da adını verdiği kulaktan kulağa yayılıyor.
Fenerbahçe golcü arıyor
Şampiyonluk yarışını lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde sürdüren Fenerbahçe, bu sezon en çok golcülerinden çekti! Sow ve Emenike'nin gidişinin ardından yalnızca Robin van Persie ve Fernandao'ya kalan ileri uca yeni bir aday çıktı. Teknik direktör Vitor Pereira'nın Panathinaikos'ta forma giyen Marcus Berg'i takımında görmek istediği öğrenildi.
Fenerbahçe golcü arıyor Şampiyonluk yarışını lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde sürdüren Fenerbahçe, bu sezon en çok golcülerinden çekti! Sow ve Emenike'nin gidişinin ardından yalnızca Robin van Persie ve Fernandao'ya kalan ileri uca yeni bir aday çıktı. Teknik direktör Vitor Pereira'nın Panathinaikos'ta forma giyen Marcus Berg'i takımında görmek istediği öğrenildi.
Beşiktaş’a giderler mi?
Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesinde teknik direktör Pereira ile tartışan ardından da kadro dışı bırakılan Caner Erkin'in Beşiktaş'a gideceği iddiaları gündemde geniş yer tutuyor. Sezon sonu Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan bir diğer isim Gökhan Gönül'ün de siyah-beyazlıların radarında olduğu biliniyor.
Beşiktaş’a giderler mi? Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesinde teknik direktör Pereira ile tartışan ardından da kadro dışı bırakılan Caner Erkin'in Beşiktaş'a gideceği iddiaları gündemde geniş yer tutuyor. Sezon sonu Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan bir diğer isim Gökhan Gönül'ün de siyah-beyazlıların radarında olduğu biliniyor.
Önce hoca sonra oyuncu
Geçen yıl 4. yıldız hedefine ulaşan, bu sezona şampiyonluk apoletiyle başlayan Galatasaray'da işler pek de istenilen gibi gitmedi. Mustafa Denizli'nin ardından takımın başına sezon sonuna kadar Jan Olde Riekerink'i getiren Cim-Bom'un bitmeyen aşkı alevlendi. Uzun yıllardır Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Mircea Lucescu ile görüşmek için yönetim çalışmalara başladı.
Önce hoca sonra oyuncu Geçen yıl 4. yıldız hedefine ulaşan, bu sezona şampiyonluk apoletiyle başlayan Galatasaray'da işler pek de istenilen gibi gitmedi. Mustafa Denizli'nin ardından takımın başına sezon sonuna kadar Jan Olde Riekerink'i getiren Cim-Bom'un bitmeyen aşkı alevlendi. Uzun yıllardır Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Mircea Lucescu ile görüşmek için yönetim çalışmalara başladı.
Aslan’ın gözü Zimbabveli oyuncuda
Teknik direktör sorununu çözemeyen Galatasaray'ın 2016-2017 sezonunda kadrosuna yaklaşık 10 ismi katması bekleniyor. Aslan'ın listesinde bulunan ilk isimlerinden birinin Vitesse'de forma giyen Marvelous Nakamba olduğu biliniyor. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun bonservisi 2 milyon Euro.
Aslan’ın gözü Zimbabveli oyuncuda Teknik direktör sorununu çözemeyen Galatasaray'ın 2016-2017 sezonunda kadrosuna yaklaşık 10 ismi katması bekleniyor. Aslan'ın listesinde bulunan ilk isimlerinden birinin Vitesse'de forma giyen Marvelous Nakamba olduğu biliniyor. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun bonservisi 2 milyon Euro.
Başkanla görüştüler
Süper Lig'de Avrupa hayaline havlu atan Trabzonspor, rotasını Fransa'ya kırdı. Bordo-mavili yöneticiler, Bastia forması giyen Floyd Ayite için Fransız kulübü başkanıyla masaya oturdu.
Başkanla görüştüler Süper Lig'de Avrupa hayaline havlu atan Trabzonspor, rotasını Fransa'ya kırdı. Bordo-mavili yöneticiler, Bastia forması giyen Floyd Ayite için Fransız kulübü başkanıyla masaya oturdu.