Çağdaş Atan'ın cezası düştü

Çağdaş Atan'ın cezası 1 maça düştü.
Çağdaş Atan'ın cezası 1 maça düştü.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun 2 maç ceza verdiği Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'ın cezası 1 maça düştü. 40 yaşındaki teknik adam Beşiktaş'a karşı takımının başında olabilecek.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, geçen hafta Gençlerbirliği maçında kırmızı kart gören Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'a 2 maç ceza vermişti. Göztepe ile oynanan erteleme maçında cezasının ilkini çeken Atan, Beşiktaş'a karşı sahada olamayacaktı ama tahkimden indirim geldi. Genç teknik adamın cezası 1 maça düştü. Böylece Çağdaş Atan'ın Beşiktaş karşısında kulübede olabilecek.

İlk deneyiminde oldukça başarılı

Daha önce Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yardımcılığını yapan Çağdaş Atan, Erol Bulut'un Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından Alanyaspor'un yolunu tutmuştu. Atan, ilk teknik direktörlük deneyiminde oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Ligdeki ilk 9 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen Çağdaş Atan; ilk mağlubiyetini geçen hafta Gençlerbirliği karşısında, ikinci mağlubiyetini ise geçtiğimiz çarşamba Göztepe ile oynanan erteleme maçında aldı. 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 23 puana sahip Akdeniz ekibi, lider konumda bulunuyor.

Alanyaspor-Beşiktaş maçı pazar günü 19.00'da başlayacak.