Çağlar Söyüncü'den İspanya devine imza

Çağlar Söyüncü - Leicester City
Çağlar Söyüncü - Leicester City

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester'da forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü, dünya devine transfer olamaya hazırlanıyor. 26 yaşındaki oyuncunun, Atletico Madrid ile ön anlaşma imzaladığı iddia edildi.

Leicester City ile yeni sözleşme imzalamadığı için bu sezon formasından uzak kalan Çağlar Söyüncü, İspanya La Liga'ya gitmeye hazırlanıyor.

2022-23 sezonunda şu ana kadar yalnızca 4 maçta forma giyen milli futbolcu, İspanya devi Atletico Madrid'e transfer olabilir.

Daha önce Liverpool'un da istediği Çağlar, düzenli forma giyeceği bir takımda oynamak istediği için teklifi reddetmişti.

Çağlar Söyüncü
Çağlar Söyüncü

Atletico Madrid istiyor

2019-20 sezonundan beri takımın vazgeçilmezlerinden olan Çağlar Söyüncü, yeni sözleşmeye imza atmadığı için bu sezon 2 Premier Lig, 1 Lig Kupası ve 1 FA Cup olmak üzere sadece 4 resmî maçta şans buldu.

İspanyol basınının iddiasına göre, Leicester'dan ayrılmayı kafaya koyan 26 yaşındaki stoper, Atletico Madrid ile prensip anlaşmasına vardı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek milli futbolcunun, İspanyol takımına transfer olması bekleniyor.

  • 2018-19'dan beri Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü, 127 maçta 3 gol - 1 asistlik performans sergiledi. Yıldız oyuncu, İngiliz ekibiyle 1 FA Cup ve 1 Süper Kupa kazandı.