Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü atağı

Çağlar Söyüncü
Çağlar Söyüncü

Son olarak Michy Batshuayi'yi transfer eden Fenerbahçe, milli stoper Çağlar Söyüncü'yü de kadrosuna katarak transfer defterini kapatmak istiyor. Yıldız oyuncunun Leicester City'den ayrılma iddialarından sonra Fenerbahçe taraftarları sosyal medyada ayaklanarak sarı-lacivertli yönetime çağrı yapmaya başladı.

Sarı-lacivertlilerde Batshuayi’nin takıma katılmasıyla beraber gözle stopere çevrildi. Jorge Jesus, ocak ayına kadar başka takviye yapmayacaklarını söyledi. Başkan Ali Koç ise, “21 yaş altı bir oyuncu alabiliriz. Türk oyuncu da olabilir” ifadelerini kullanmıştı.

  • Fanatik'in haberine göre; Sarı-lacivertli taraftarlar, Leicester City'de forma şansı bulamayıp, takımdan ayrılması an meselesi olan Çağlar Söyüncü için sosyal medyada kampanya başlattı.

Fenerbahçeliler, Galatasaray’ın da peşinde olduğu milli savunmacı için sosyal medyada kampanya başlattı. #AliBaşkanÇağlarıAl etiketiyle binlerce tweet atıldı.

Durumu kontrol ediliyor

Galatasaray gibi Fenerbahçe’nin de Leicester ile temasa geçerek 26 yaşındaki savunmacının durumunu araştırmaya başladı.

Menajer Brendan Rodgers, yıldız futbolcunun oynatılmamasının nedenini, “Bizim seviyemize yakın bile değil” sözleriyle açıklamıştı. Ancak asıl sebebin, Çağlar’ın sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmaması olduğu öne sürüldü. Sarı-lacivertli futbolseverler, Fenerbahçe’yi tuttuğu iddia edilen başarılı oyuncunun bu nedenle tercihini kendilerinden yana kullanmasını umuyor.