Çağlar Söyüncü transfer olmak istediği takımı açıkladı!

Çağlar Söyüncü
Çağlar Söyüncü

Freiburg forması giyen Çağlar Söyüncü, kariyerine Arsenal'da devam etmek istediğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Arsenal iddialarını doğrulayan Çağlar Söyüncü, o dönem hangi takımda oynamak istediğini söylememişti. Gönlünde yatan takımı ilk kez açıklayan Çağlar Söyüncü, tercihini Arsenal'dan yana kullanmak istiyor.

Bundesliga ekibi Freiburg’da gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan Çağlar Söyüncü, forma giymek istediği takımı itiraf etti.

Arsenal’dan teklif aldığını doğrulayan Çağlar Söyüncü, kariyerine Premier Lig’de Arsenal forması giyerek devam etmek istediğini söyledi. Genç savunma oyuncusu, “İnşallah Arsenal’a giderim. Premier Lig’de oynamayı çok istiyorum ama her şey takımıma bağlı. Çünkü 3 yıl daha sözleşmem var” dedi.

“TÜRKİYE’EN TEKLİFLER ALDIM”

Süper Lig’den de teklifler aldığını belirten Çağlar Söyüncü, kariyerinin bu aşamasında Türkiye’de forma giymeyi düşünmediğini ifade etti.

Çağlar, “Evet, Türkiye’deki bazı takımlardan teklifler aldım. Takım ismi vermemeyeyim etik olmaz ama kabul etmedim. Şu anda Türkiye’de oynamayı düşünmüyorum. Kariyerime Avrupa’da devam etmek istiyorum. Ancak ileride ne olur tabii bilemeyiz. Bir gün mutlaka Türkiye’de forma giyeceğim ama o zaman bu zaman değil. Şimdiki hedefim daha büyük bir takımda daha büyük başarılar elde etmek” şeklinde konuştu.

Milli futbolcu, yaz tatilini Altınordu’dan takım arkadaşı Cengiz Ünder’le birlikte Türkiye’de geçiriyor.