Çağlar Söyüncü'ye Ada'dan 25 milyon avroluk teklif

Çağlar Söyüncü
Çağlar Söyüncü

Transfer sezonunun başında adı Arsenal ile geçen Çağlar Söyüncü için İngiltere'den bu sefer başka bir transfer iddiası ortaya atıldı. Dünya Kupası'nda milli formayla başarılı bir performans sergileyen Harry Maguire için Manchester United ile görüşmelerini sürdüren Leicester City, oyuncunun takımdan ayrılması halinde yerini genç isimlerle doldurmak istiyor. Premier Lig ekibinde listenin en başında yer alan stoper ise milli yıldızımız Çağlar Söyüncü.

Premier Lig ekiplerinden Leicester City başarılı savunmacısı Harry Maguire'ın takımdan ayrılması halinde savunmaya genç isimlerle takviye yapmak istiyor. Ada ekibinin stoper bölgesi için Çağlar Söyüncü'yü listenin başına yazdığı belirtiliyor.

İngiliz basınından Daily Mirror'da yer alan habere göre; Manchester United ile Harry Maguire'ın transferi konusunda anlaşmaya yakın olduğu belirtilen Leicester City, savunmada herhangi bir zaafa fırsat vermeden genç stoper arayışına girdi. Ada ekibinin menajeri Claude Puel'in özel direktifi üzerine İngiliz savunmacının yerine iki isimle görüşmelere başlandı; bunlardan biri Freiburg'ta forma giyen milli yıldız Çağlar Söyüncü, diğeri ise Dinamo Zagreb'ten Filip Benkovic.

Haberin devamında ise; İngiliz temsilcisinin Benkovic transferini, 15 milyon avroya bu hafta içerisinde tamamlayacağı belirtildi. Çağlar Söyüncü'nün transferi için bonuslarla 25 milyon avro teklif yapıldığı ve cevap beklendiği aktarıldı. Haberin detayında, 22 yaşındaki milli stoperimiz için Freiburg'un yaz başında Arsenal'den 40 milyon avro istediği bilgisine de yer verildi.

Maguire'ın takımdan ayrılması durumunda Leicester City'nin fiyat konusunda Freiburg'un istediği seviyelere çıkmaya hazır olduğunun altı çizildi.

MENAJERİ DE DOĞRULADI

Çağlar Söyüncü'nün menajeri Mustafa Doğru ise çıkan transfer haberleri ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

  • "Oyuncumuzun transferi ile ilgili Leicester City ile görüşmelerimiz devam etmekte olup, görüşmeler sonuçlandığında açıklama yapacağız."

👁 #cs4

Çağlar SÖYÜNCÜ (@syncaglar)'in paylaştığı bir gönderi ()