Campos, Kerem için bonservis bedeli belirledi! Rekor fiyat

Kerem Aktürkoğlu
Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Avrupa kulüplerinin transfer listesine giren 23 yaşındaki yıldız için Luis Campos bonservis bedeli belirledi.

24 Erzicanspor'dan bedelsiz olarak Galatasaray kadrosuna katılan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Genç yıldızın bonservisi için rekor fiyat biçildi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş maçını da takip eden Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın danışmanı Luis Campos Kerem ile ilgili rapor verdi.

Haberde Campos'un Kerem Aktürkoğlu'nun astronomik rakamlara satışını düşündüğü belirtildi. Portekizli futbol adamın, Galatasaray'ın genç yeteneği için düşündüğü rakamın en az 35 milyon euro olduğu belirtildi.

Hangi takımlar takip ediyor?

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı mağlup ettiği derbiye Şef Scout'u Bruno Cheyrou'yu gönderen Lyon'un Kerem için 20 milyon euroya yakın bir teklif sunacağı belirlendi. Kerem için 14 milyon euro teklif eden Atletico Madrid'in ise Barcelona ve Beşiktaş maçlarından sonra yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı bildirildi.

İngiltere'den Wolverhampton ile beraber bir kulübün daha Kerem Aktürkoğlu için devrede olduğu belirtildi.

Luis Campos ne söyledi?

Luis Campos'un teklifleri değerlendiren sarı-kırmızılı yetkililere "Kerem'deki potansiyel çok büyük. 35 milyon euronun altındaki rakamlarla ilgilenmeyin" dediği ifade edildi.

Kerem Aktürkoğlu bu sezon ne yaptı?

23 yaşındaki yıldız, 2021/22 sezonunda Galatasaray formasıyla 42 maça çıktı. Kerem 28 Süper Lig maçında 8 gol ve 3 asist üretirken, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 11 karşılaşmada 3 gol, 4 asistle oynadı.

Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray ile 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.