Caner Erkin'in atılmasının nedeni belli oldu

Caner Erkin, sarı lacivertlilerin kendisi aleyhinde yaptığı tezahüratlar nedeniyle taraftarı alkışlıyor.

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Caner Erkin, maçın ardından gördüğü ikinci sarı karttan sonra kırmızı kart gördü. Olayın perde arkasını ise Şenol Güneş anlattı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Ülker Stadı'nda oynanan maç, Babel ve Ayew'in attığı gollerle 1-1 bitti ve kazanan çıkmadı. Maçın bitiş düdüğünden sonra Caner Erkin'in ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi ise maça damgasını vurdu.

Karşılaşmanın son dakikaları büyük bir heyeacanla devam ederken Caner Erkin, ilk sarı kartını 87. dakikada gördü. Hakem Fırat Aydınus maçın bitiş düdüğünü çaldıktan sonra Aydınus'un yanına giderek tartışmaya başlayan deneyimli futbolcu ikinci sarı kartını da görerek kırmızı kart gördü.

Dün akşam oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından Caner Erkin ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.
Dün akşam oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından Caner Erkin ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Caner'in hakem Fırat Aydınus ile tartıştığını gören Fenerbahçeli taraftarlar deneyimli oyuncu aleyhinde kötü tezahüratlar yapmaya başladı. Soyunma odasına yönelen 29 yaşındaki futbolcu, taraftarları alkışlayarak 'Bravo' dedi.

Olayın perde arkasını maç sonu röportajında anlatan Şenol Güneş şunları söyledi:

  • "Caner Erkin'in hakemle bir diyaloğu oldu. 'Hadi be' falan demiş herhalde, bana söylenen o. Maç bittikten sonra çift sarı karttan dışarı atılmış."

Bu gönderiyi Instagram'da gör

⛔ Kadıköy'de kazanan çıkmadı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()