Caner-Talisca savaşının 'gerçekten' başladığı an: 5 günlük hesap

Caner-Talisca kavgası Leipzig maçında başlamış
Caner-Talisca kavgası Leipzig maçında başlamış

Trabzonspor maçı sonrasında Beşiktaş'ta Caner Erkin ile Anderson Talisca arasında yaşanan gerilimin sebebinin Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Leipzig maçına dayandığı belirtildi.

Trabzonspor maçı sonrasında Caner Erkin ve Talisca arasında yaşanılan kavganın fitilinin Leipzig maçında ateşlendiği ifade edildi.

Şampiyonlar Ligi maçı esnasında ikili arasında geçen sert diyalog soyunma odasında küfürleşmeye kadar giden bir tartışmaya dönüştü.

O iddiaya göre Caner-Talisca krizinin seyri şöyle;

Her şey Leipzig maçında başladı

                                    
                                    İkili arasındaki kriz Leipzig maçında başladı.Talisca bir pozisyonda topu kaybedince Caner Erkin, Keita'yı durdurmak zorunda kaldı. Caner Erkin, Keita'yı durdurduğu için sarı kart görünce bu kez Talisca'yı suçladı. İkili arasında soyunma odasında küfürleşmeye kadar varan bir tartışma yaşandı. Araya giren takım arkadaşları ikiliyi sakinleştirdi.
Her şey Leipzig maçında başladı İkili arasındaki kriz Leipzig maçında başladı.Talisca bir pozisyonda topu kaybedince Caner Erkin, Keita'yı durdurmak zorunda kaldı. Caner Erkin, Keita'yı durdurduğu için sarı kart görünce bu kez Talisca'yı suçladı. İkili arasında soyunma odasında küfürleşmeye kadar varan bir tartışma yaşandı. Araya giren takım arkadaşları ikiliyi sakinleştirdi.
Gerginlik Trabzonspor maçına taşındı

                                    
                                    Caner ve Talisca arasında o gün başlayan soğukluk Trabzon maçında daha da büyüdü. Maç sonrasında bu kez Talisca, Abdülkadir'den çalım yediği için Caner Erkin'e tepki gösterince kavga daha da büyüdü.
Gerginlik Trabzonspor maçına taşındı Caner ve Talisca arasında o gün başlayan soğukluk Trabzon maçında daha da büyüdü. Maç sonrasında bu kez Talisca, Abdülkadir'den çalım yediği için Caner Erkin'e tepki gösterince kavga daha da büyüdü.
Yumruk yumruğa giriştiler

                                    
                                    İkili birbirleriyle önce küfürleşti ardından Talisca, Caner'e tekme attı. Bunun üzeri ikili yumruk yumruğa kavga etti. Olayı önlemek için araya giren takım arkadaşları iki futbolcuyu güçlükle sakinleştirmeye çalıştı.
Yumruk yumruğa giriştiler İkili birbirleriyle önce küfürleşti ardından Talisca, Caner'e tekme attı. Bunun üzeri ikili yumruk yumruğa kavga etti. Olayı önlemek için araya giren takım arkadaşları iki futbolcuyu güçlükle sakinleştirmeye çalıştı.