Aziz Yıldırım başkan adaylığını resmen açıkladı!

Aziz Yıldırım.
Aziz Yıldırım.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen basın toplantısında başkan adaylığını resmen açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün haziran ayında yapılacak olağan kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Aziz Yıldırım, Çırağan Sarayı'nda kongre üyelerinin de katılımıyla düzenlenen organizasyonda açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "3 Temmuz"a vurgu yapılarak hazırlanan videodan sonra alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan başkan Yıldırım, "Tarihe yeni bir not düşmek üzere toplandık." ifadesini kullandı.

gzt

Aziz Yıldırım konuşmasına başlarken yanındaki büyük ekranda başta 2010-2011 şampiyonluğu olmak üzere kendi döneminde elde edilen başarıların fotoğrafları yer aldı.

Başkanlığı döneminde yapılan faaliyetler ve tesisler ile 3 Temmuz süreci ve sonrasında yaşananlardan bahseden Yıldırım, "20 yıl önceki heyecanımdan daha fazla heyecanlıyım. Fenerbahçe için olması gerektiğine inandığım şey, şu anda yeniden birliktelik için ruhumuz bir olsun diyerek onurla ve gururla Fenerbahçe başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum." diye konuştu.

Fotoğraf: İhlas
Fotoğraf: İhlas

Sözlerinde şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Yıldırım, projelerini önümüzdeki günlerde açıklayacağını dile getirerek kısa süren konuşmasını tamamladı.

  • "Futbolla ilgili projelerimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bugün 20 yıl öncekinden daha fazla heyecanlıyım. Türkiye'de modern tesisleşme hamlesiyle diğer takımlara yol gösterdik. Dünyaca ünlü transferlerle gözleri Fenerbahçe'ye çevirdik.Tesisleşme alanında diğer rakiplerimize örnek olduk. Ekonomik ve sportif yönden başarılı olan Fenerbahçe, tarihinin en iyi döneminde hain kumpas ile karşı karşıya kaldı. Bu kumpasçıların hedefi beni Fenerbahçe'den uzaklaştırmak ve kulübü ele geçirmekti. Ama bilmiyorlar ki Fenerbahçe sadece Aziz Yıldırım değildir. Savcı, 'eklemek istediğin bir şey var mı' dediğinde, 'darağacında olsam bile son sözüm Fenerbahçe' dedim. Eğer 3 Temmuz sürecinde geri adım atmış olsaydık, Fenerbahçe şu anda başkalarının elinde olacaktı.
    Aziz Yıldırım'ın hayatı Fenerbahçe'dir. Onur ve gururla başkan adaylığımı ilan ediyorum.

🔉 Söz sende, tarafını seç!

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()