Canlı yayında olay sözler: Türkiye cennet, Fenerbahçe cehennem

Robin van Persie
Robin van Persie

Fenerbahçe forması giyen Robin van Persie hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Hollandalı oyuncunun, futbolcu ve yakın arkadaşlarına 'Türkiye'ye sakın gelmeyin, ben de kurtulmaya çalıyorum. Fenerbahçe cehennem" dediği öne sürüldü.

Fenerbahçe’ye transfer olduğu günden bu yana istenen katkıyı sağlayamayan Robin van Persie gündemden düşmüyor.

Sarı lacivertli takımla idmanlarda isteksiz bir görüntü sergileyen ve zaman zaman sakat olduğunu bahane ederek çalışmalara katılmayan Hollandalı oyuncu, son olarak milli takımdaki antrenman performansıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

Fenerbahçe’de verimli idman yapmayan ancak Hollanda milli takım kampında ‘adeta döktüren’ yıldız futbolcu için ortaya atılan son iddia ise ortalığı karıştıracak cinsten.

NTV Spor ekranlarının sevilen programlarından Kırmızı Çizgi’nin yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Robin van Persie’nin arkadaş ortamında Fenerbahçe aleyhine konuşmalar yaptığını ve yeni transferlere ‘Türkiye’ye sakın gelmeyin’ tavsiyesinde bulunduğunu öne sürdü.

Gael Clichy’nin Medipol Başakşehir’e transfer olmadan önce Robin van Persie’yi aradığını öne süren Serdar Ali Çelikler, Hollandalı futbolcunun söz konusu telefon konuşmasında Clichy’ye, "Sakın Türkiye’ye gelme, ben de kurtulmaya çalışıyorum. Bunlar yüksek para verirler ama sonra ödemezler” dediğini iddia etti.

Serdar Ali Çelikler’in bir diğer dikkat çekici istihbaratı ise Robin van Persie’nin Fenerbahçe hakkında yaptığı ‘Cehennem’ benzetmesi oldu. Çelikler, “Van Persie, Fenerbahçe için Flemenkçe tam olarak şunu söylemiş; Türkiye cennet, Fenerbahçe cehennem” sözleriyle çarpıcı bir iddiada bulundu.

Söz konusu açıklamalara ilişkin Fenerbahçe ya da Robin van Persie cephesinden henüz resmi bir yanıt gelmedi.

Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesini bulunan 34 yaşındaki deneyimli oyuncunun geleceği belirsizliğini koruyor.