Casillas'tan Galatasaray itirafı

Casillas'tan Galatasaray itirafı​
Casillas'tan Galatasaray itirafı​

Porto'da forma giyen efsane İspanyol kaleci Iker Casillas, YouTube kanalında hayranının sorduğu bir soru üzerine 2000 yılında oynanan Galatasaray-Real Madrid Süper Kupa finalini tekrar oynamak istediğini söyledi.

Porto kalesini koruyan eski Real Madrid kalecisi Iker Casillas, 2000 yılında Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanan Süper Kupa maçını tekrar oynamak istediğini belirtti.

YouTube kanalında hayranlarının sorduğu soruları yanıtlayan Iker Casillas, bir hayranının sorduğu "Hangi maçı tekrar oynamak isterdin?" sorusuna şu cevabı verdi:

  • "Real Madrid forması giyerken Galatasaray'a yenildiğimiz UEFA Süper Kupa ile Kıtalararası Kupa maçında Boca Juniors'a kaybettiğimiz karşılaşmaları yeniden yapmak ve tabii ki ikisini de kazanmak isterdim."

1999-2000 sezonunda UEFA Kupası'nı kazanan Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid, UEFA Süper Kupa maçı için karşı karşıya gelmişti. Galatasaray, Casillas'ın kalesini koruduğu Real Madrid'i 2-1 yenerek, kupayı müzesine götürmüştü.