Cavani Barcelona'yı istiyor

Edinson Cavani
Edinson Cavani

Manchester United'dan ayrılmayı düşünen Edinson Cavani'nin gönlü Barcelona'yı istiyor.

Manchester United'daki ikinci sezonunu geçiren Edinson Cavani formasından uzak.

İngiliz devinin Cristiano Ronaldo transferinden sonra formasını tamamen kaptıran Cavani bu sezon yalnızca 1 gol atabildi.

Sakatlıkların da etkisiyle Manchester United kariyeri pek iyi geçmeyen Cavani'nin, Barcelona'ya transfer olmak istediği ifade edildi.

Barcelona Cavani'yi istiyor
Barcelona Cavani'yi istiyor

Barcelona temasa geçti

Sergio Agüero'nun futbolu bırakması, Luuk De Jong'un da yetersiz performansı nedeniyle Barcelona'nın 34 yaşındaki isimle temasa geçtiği belirtildi.

  • TyC Sports'ta yer alan haberlere göre; Boca Juniors'tan da teklif alan Uruguaylı golcünün bu teklifi Barcelona'yı istemesi nedeniyle reddettiği aktarıldı.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek Uruguaylı yıldızın takımdan ayrılması bekleniyor. Bu ayrılığın Ocak ayında gerçekleşme ihtimali olsa da oyuncunun sezonu Old Trafford'da tamamlayacağı konuşuluyor.

Cavani neler yaptı?

2020 yazında PSG'den ayrılıp Manchester United'a transfer olan Edinson Cavani geçen sezon takımıyla 39 resmi maçta görev yaptı ve sezonu 17 gol, 5 asistle tamamladı.

Sezon sonu sözleşmesi bir yıl daha uzatılan Cavani bu sezon ise forma şansı bulmakta oldukça zorlanıyor.

Cavani şu ana kadar 8 maçta süre alıp 1 gol kaydetti ancak 34 yaşındaki futbolcu yalnızca 2 maça ilk 11'de başlayabildi. Bu sezon forma giydiği toplam süre ise 216 dakika.