Çaykur Rizespor'da Hamza Hamzaoğlu sesleri!

Çaykur Rizespor'un teknik direktörlük görevine Hamza Hamzaoğlu'nu getireceği iddia edildi.

İbrahim Üzülmez ile bugün yollarını resmen ayıracak olan Rize'de teknik direktörlük görevine Hamza Hamzaoğlu'nun geleceği ifade edildi. Aykut Kocaman'dan olumsuz yanıt alan, Okan Buruk ile anlaşamayan Karadeniz ekibi, Hamza Hamzaoğlu'na imza attıracağı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Antalya mağlubiyetinin ardından istifası istenen İbrahim Üzülmez'le bugün masaya oturacak olan yönetim genç hocayla yollarını resmen ayıracak. Takımı tecrübeli bir hocaya teslim etmek isteyen Karadeniz ekibinde rota Hamza Hamzaoğlu'na döndüğü ifade edildi.

Fanatik'in haberine göre, Aykut Kocaman'dan ret cevabı alan, Okan Buruk'la ise bir türlü anlaşamayan Rize'nin Hamza Hamzaoğluna imza attıracağı iddia edildi. Son olarak Antalyaspor'da görev yapan Hamzaoğlu ile yönetimin yarın bir araya gelerek şartları konuşacağı belirtildi.

Daha önce Rize'de Safet Susic'in ekibinde yer alan Hamzaoğlu'nun yeniden Rize'de çalışmaya çok sıcak baktığı öne sürülürken, Rizeli futbolseverlerin de Hamza Hamzaoğlu'na sosyal medyadan olumlar mesajlar paylaştığı ifade edildi.

Çalışmalarını altyapı sorumlusu Mehmet Ali Karaca ile sürdüren Çaykur Rizespor'un, çarşamba günü yeni hocasıyla ilk idmanına çıkmak istediği belirtildi. Bursaspor'u kendi evinde ağırlayacak Rizespor'da hazırlıklar tam kadro devam ettiği söylendi.