Çebi'den, Ali Koç'a: "Niye Beşiktaş maçını konuşuyorsun?"

Ahmet Nur Çebi, Ali Koç'un açıklamalarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.
Ahmet Nur Çebi, Ali Koç'un açıklamalarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaptığı basın toplantısında Beşiktaş-Trabzonspor maçından örnekler vermesini eleştirdi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde düzenlediği geniş kapsamlı basın toplantısında adaletsizlik ve haksızlıklardan bahsederken Beşiktaş-Trabzonspor maçından örnek vermesini gereksiz bulduğunu ve nedenini anlayamadığını dile getirdi.

Koç'un basın toplantısında Beşiktaş-Trabzonspor maçını örnek göstermesine tepki gösteren Çebi, "Ali Koç Bey'in konuşmalarında haksızlık ve adaletsizliklerle ilgili örnek verirken sadece Beşiktaş-Trabzonspor maçını örnek göstermesini doğru bulmadım, gereksizdi. Bunu neden yaptığını henüz bilmiyorum. Fenerbahçe Kulübü Başkanı olarak Fenerbahçe-Trabzonspor maçında uğramış olduğunuz haksızlığı gündeme getirebilirsiniz. Eğer çok genel konuşacaksınız bütün takımların uğradığı haksızlıkları örnek olarak verebilirsiniz. Sadece Beşiktaş taraftarını üzecek, onları galeyana getirme ihtimali olan Trabzonspor konusunu gündeme getirmek doğru olmamıştır. Fenerbahçe Kulübü ile ilgili açıklamalar yapılırken, Fenerbahçe Kulübünün mağdur olduğu birçok maç varken, Beşiktaş-Trabzonspor maçının konuşulması bence gereksizdi, gerek yoktu. Fenerbahçe'nin Trabzonspor'la oynanan maçlarla ilgili bir şey söylemesi gerekirken aynı zamanda eğer adaletten ve hakem hatalarından bahsedeceksek, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın birbiriyle oynadıkları maçlarda Beşiktaş'ın uğradığı haksızlıkları ifade edilseydi biraz bu konuşmanın futbol adaletine dayandığına daha çok inanabilirdim ama sadece Beşiktaş-Trabzonspor maçının ifade edilmesiyle şimdi kafamda soru işaretleri oluşuyor." değerlendirmesinde bulundu.