Çebi'den Galatasaraylı yöneticiye: "Otursun oturduğu yerde!"

Ahmet Nur Çebi, Galatasaray başkan yardımcısına tepki gösterdi.
Ahmet Nur Çebi, Galatasaray başkan yardımcısına tepki gösterdi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şampiyonlar Ligi'ndeki Sporting maçı öncesi Galatasaray'a yüklendi. Çebi, Beşiktaş'ın derbide haksız galibiyet aldığını belirten Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'e "Otursun oturduğu yerde!" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'e ateş püskürdü. "Beşiktaş'ın galibiyeti haklı değildi" diyen Epözdemir'e cevap veren Çebi, "Galatasaray centilmence açıklama yaptı, sonra bir yönetici çıktı 'Galatasaray maçı haksız kaybetti' dedi. O arkadaş yanlış konuşmuş. Ya öteki yönetici, ya bu yönetici. O arkadaş da otursun oturduğu yerde, mesleğini icra etsin. Ayıp etmiş." ifadesini kullandı.

Sporting maçı öncesi sakatlıklardan dert yanan başkan Çebi, "Sakatlıklar yakamızı bırakmadı. Süper Lig'e etkisinden ziyade Şampiyonlar Ligi'ne de etki etti. Batshuayi, Pjanic, Vida, Rosier... Şanssızlıklar yaşamaya devam ediyoruz." dedi.

Ligde cumartesi günü oynayacakları Trabzonspor maçıyla ilgili de konuşan Ahmet Nur Çebi, sıkışık fikstür nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonuna tepki gösterdi.

  • "Trabzonspor'la cumartesi oynayacağız. O maç pazar günü olsun isterdik, niye cumartesi? Perşembe gece İstanbul'da olacağız, cuma günü evinde dinlenen oyuncuyu neredeyse sıfır antrenmanla maça çıkaracağız. Anladığım kadarıyla yayıncı kuruluşun ısrarları var." ifadelerini kullandı.