İşte Abdullah Avcı'nın yeni Cengiz Ünder'i

Barış Alıcı
Barış Alıcı

Altınordu'dan 2016-2017 sezonunda Cengiz Ünder'i transfer eden Medipol Başakşehir, şimdi de bir başka Altınordulu genç yıldızın peşinde.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının iddialı ekibi Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, Altınordu’dan yeni bir yıldız adayını kadrosuna katmak istiyor.

İzmir temsilcisi Altınordu’dan 2016-2017 sezonunda transfer ettiği Cengiz Ünder'i sezon başında 13 milyon avro bonservisle İtalyan devi Roma'ya satarak kasasını dolduran Başakşehir'in yeni planı Barış Alıcı. Altınordu'yla sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden Barış Alıcı'nın transferinde bonservis pazarlığı tüm hızıyla devam ediyor.

Altınordu'da bu sezon 29 karşılaşmada 10 gol ve 9 asist ile oynayan yıldızı parlayan 20 yaşındaki sağ kanat Barış Alıcı Süper Lig kulüplerinin iştahını kabartırken , başkan Seyit Mehmet Özkan, 3 milyon avronun (15 milyon TL) altında bir rakam öneren kulüplerin tekliflerini geri çeviriyor.

Barış Alıcı ikizi Kerim Alıcı ile birlikte Altınordu'da forma giyiyor.
Barış Alıcı ikizi Kerim Alıcı ile birlikte Altınordu'da forma giyiyor.

Genç oyuncu için Medipol Başakşehir'in yaptığı ilk teklife olumsuz yanıt verildi. Altınordu'nun 3 milyon avroluk isteğini fazla bulan İstanbul ekibinin, şu an için oyuncunun transferini beklemede tuttuğu öğrenildi.

  • Altınordu’da birçok devin radarına giren kaleci Erce ve Berke’nin de sezon sonunda yurt dışına transfer olması bekleniyor.