Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i bitiriyor

​Cengiz Ünder
​Cengiz Ünder

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi kadro yapılanmasına devam ediyor. Sarı lacivertlilerde gündeme gelen isimlerden biri de Cengiz Ünder olurken, sarı lacivertliler futbolcunun kulübü Marsilya'ya daha önce 13 milyon euroluk bir teklifte bulunmuş ancak bu teklif kabul görmemişti. Fransa'nın önde gelen haber kaynaklarından L'Equipe bu konuya dair herkesi şaşkına çeviren bir iddiada bulundu. İşte detaylar...

Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle ses getiren Fenerbahçe'de temaslar devam ederken, iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Sarı lacivertliler için gündeme gelen isimlerden biri de Fransız ekibi Marsilya'da forma giyen ve takımdaki geleceği koruyan Cengiz Ünder olurken, milli yıldız için sürpriz bir gelişme yaşandı.

Mutlu sona ulaşıldı

Sarı lacivertlilerin daha önce 13 milyon euro teklif ettiği 26 yaşındaki oyuncu için mavi beyazlılar, 20 milyon euroda diretirken, Fransa'nın önde gelen haber kaynaklarından L'Equipe dikkat çeken bir haber kaleme aldı. Daha önce 9+4 milyon euroluk bir teklifle Marsilya’nın kapısını çalan Fenerbahçe'nin, 15 milyon euroya kadar çıktığı iddia edilen haberde, Sarı lacivertlilerin mutlu sona ulaşıldığı yazıldı.

L'Équipe'in haberine göre; Sarı lacivertli kulüp zorlu pazarlıkların ardından Cengiz'in transferi için Marsilya ile anlaştı. Milli futbolcu için 15 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği ileri sürüldü.

  • 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun Marsilya ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. Geride kalan sezonda Fransız takımıyla 46 maça çıkan Cengiz Ünder 5 gol atarken, 6 da asist yaptı.

Bunlara da göz atın: