Cengiz Ünder için bomba iddia! Dünya devine gidiyor

Cengiz Ünder, Marsilya formasıyla
Cengiz Ünder, Marsilya formasıyla

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya forması giyen milli oyuncumuz Cengiz Ünder, bu sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu için flaş bir transfer iddiası geldi. Milli yıldızın sezon sonu dünya devine imza atacağı konuşuluyor.

PSG, CENGİZ ÜNDER İÇİN DEVREDE

Fransa Ligue 1'de Marsilya forması giyen Cengiz Ünder'in bonservisi İtalyan kulüp Roma'da bulunuyor. Sezon başında Fransız kulübüne kiralık olarak katılan milli futbolcunun anlaşmasında satın alma opsiyonunun bulunmasına rağmen FIFA tarafından Marsilya'ya ceza verilmişti. Cezayı fırsata çevirmek isteyen Marsilya'nın ezeli rakibi PSG'nin milli yıldıza kancayı taktığı öğrenildi.

KISA SÜREDE TARAFTARIN SEVGİLİSİ OLDU

Star.com.tr'de yer alan haberde, Marsilya'da başarılı performans gösteren Cengiz Ünder kısa sürede taraftarların sevgilisi olmuştu. Milli yıldız için Marsilya taraftarları pankartlar asmış hatta koreografi hazırlamışlardı.

TARAFTARIN TEPKİSİ MERAK EDİLİYOR

Fransız basınında da konuşulan olası PSG transferi için Cengiz Ünder'in Marsilya taraftarıyla olan ilişkisi de merak ediliyor. Fransa'nın en önde gelen takımı PSG'nin ise milli futbolcuyu kadrosuna katmak için devrede olduğu belirtiliyor.

MARSİLYA'NIN TRANSFER YASAĞI VAR

Marsilya, 1 Temmuz 2020 tarihinde Watford'dan transfer edilen Papa Gueye'nin ödemelerinde yaşanan aksaklık nedeniyle FIFA tarafından transfer cezası almıştı. Tüm gözler takımın yıldız ismi Cengiz Ünder'e çevrilmişti. Mili yıldızın sezon sonunda satın alma opsiyonu devreye girecek ve milli futbolcu Marsilya forması giymeye devam edecekti.

PİYASA DEĞERİ 18 MİLYON EURO

24 yaşındaki başarılı futbolcu bu sezon katıldığı Marsilya'da 28 maça çıktı. Milli yıldız çıktığı 28 maçta 9 gol 2 asistlik performans gösterdi. Cengiz Ünder'in Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 18 milyon Euro...