Cengiz Ünder saç baş yoldurttu

​Cengiz Ünder saç baş yoldurttu
​Cengiz Ünder saç baş yoldurttu

Cengiz Ünder’in formasını giydiği Roma evinde Napoli’ye 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın son dakikalarında Cengiz Ünder önemli bir pozisyondan yararlanamadı.

Serie A’nın 8. haftasında lider Napoli deplasmanda Roma ile karşı karşıya geldi. Konuk ekip rakibini Insigne’nin attığı golle 1-0 mağlup etti ve puanını 24’e çıkarttı.

Napoli deplasmanda Roma'yı 1-0 mağlup etti.
Napoli deplasmanda Roma'yı 1-0 mağlup etti.

Roma Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve 37 bin 914 futbolseverin izlediği maçı, hakem Gianluca Rocchi yönetti.

Tek gol Lorenzo Insigne’den geldi

Lorenzo Insigne şık bir gol attı.
Lorenzo Insigne şık bir gol attı.

İki takımın da kontrollü başladığı karşılaşmada, golü bulan taraf konuk ekip oldu. Roma defansında Daniele De Rossi’nin kaybettiği topu çalan Lorenzo Insigne, fırsatçılığıyla takımını 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin ilk yarısı, Napoli’nin üstünlüğüyle sona erdi.

  • Maçın ikinci yarısı ise iki takımın karşılıklı ani ataklarla gol aradığı pozisyonlarla başladı. Karşılaşmanın 72. dakikasında, Alessandro Florenzi’nin yerine oyuna dahil olan milli futbolcu Cengiz Ünder, 90+4. dakikada ceza alanına ortalanan topa altıpastan vurdu ancak Napoli kalecisi Reina gole izin vermedi.

Napoli 8’de 8 yaptı

Mücadelede başka gol olmayınca sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan mavi-beyazlı ekip, galibiyet serisini 8 maça çıkardı.