Cengiz'e İngiltere'den rakip çıktı

Mahrez
Mahrez

Roma’nın Riyad Mahrez ısrarı devam ediyor. Başkent ekibi, Faslı oyuncu için Leicester’a yaptığı teklifi 35 milyon Euro’ya çıkarttı. Yıldız oyuncunun transferi gerçekleşirse, kanat bölgesindeki rekabet artacak.

İtalya'da zirve hedefi ile sezona giren Roma’nın Riyad Mahrez'de ısrarı sürüyor. Sky Italia televizyonunun haberine göre, geçen sezon başından beri Faslı yıldızı kadrosuna katmak için çalışan Sarı-Kırmızılılar, son olarak Leicester City’e 35 milyon Avro'luk bir teklif verdi.

Premier Lig şampiyonluğu yaşadığı kulüpten ayrılmak istediği bilinen Mahrez’in, başkent ekibine gitmek için kulüp yönetimi ile görüştüğü kaydedildi. Ancak İngiliz ekibi, oyuncusunu bırakmaya pek yanaşmıyor.

Leicester, Mahrez'i bırakmıyor

Riyad Mahrez için 44 milyon Avro istediğini açıklayan Leicester, bu rakamın altındaki bir bedele oyuncuyu satmayacağını belirtti. Ayrıca Faslı oyuncunun menajerinin, başkent ekibine fiyat arttırımı için baskı yaptığına dair duyumlarda bulunuyor. Eğer Roma başarılı sağ kanadı kadrosuna katmayı başarırsa, Mahrez milli oyuncumuz Cengiz Ünder’le kıyasıya bir rekabet içinde olacak. Asıl mevkii sol kanat olan Cengiz, teknik direktör Eusebio Di Francesco tarafından sağ tarafta denenmiş ve ortaya koyduğu futbol ile beğeni toplamıştı.

Kaynak: Fanatik